Реклама / Ads
15| 7642 |14.10.2012 НОВИНИ

Весела Лечева: Наивна съм, но разпознавам убийците!

.
Весела Лечева
Георги Първанов, Борис Велчев, Бойко Борисов и Цветан Цветанов знаят кой стои зад убийството на съпруга ми. Споделила съм с тях всичко, което знам. Не е последвало нищо. При тройната коалиция властта се упражняваше от правителството.
 
Не са пожелали, не са имали воля да разследват докрай и да стигнат до поръчителите и изпълнителите на бруталния атентат срещу Манол Велев. Това заяви в предаването „Насреща с Люба Кулезич” по ТВ-7 известната спортистка Весела Лечева. Надявах се, че когато дойде новата власт, ще има развитие по случая, но не стана.

Аз съм много наивна, все вярвам на хората, но очвидно между тях има доста лоши хора. Получавала съм удари отзад, отстрани и то от хора, на които съм вярвала. Въпреки това пак съм наивна, признава бившата спортна министърка.

Може би срещам поръчителя, разпознавам го по интуиция, защото сме малка държава, знаем кой кой е. Щом аз съм стигнала по собствен път до тези лица, как това не могат да сторят 60 хиляди духи в МВР плюс не знам още колко служби? Тези хора се движат между нас, това са убийци, сподели активистката на левицата.

 

По отношение на партийната си съдба Лечева се сравни със Сергей Станишев. И тя и Станишев били сложени на съответните постове и място в листите от Георги Първанов. Развили се обаче по различен начин. Тя не умеела въобще да ползва лостове и тактики за политическа кариера. В тази работа също била наивна. Очевидно обаче Станишев владеел тези техники. Според лечева екипът му бил този, който не му влияел добре, но общо взето бил възпитан и интелигентен.

Първанов е успешен, защото единствен изкара два мандата като президент. И той е допускал грешки, но хората му признаха качествата, смята Лечева, която и до днес се чувала с него и си говорели за различни неща.

Живея с близък човек, на никого не преча и съвестта ми е чиста. Дразня се, че се пишат абсолятно неверни неща за мен и семейството ми. Например, че синът ми ме биел и сме се карали зверски. Това го озлобява, защото става дума за абсолютни лъжи, категорична е Лечева. Тя обаче вярвала, че има възмездие и всичко на този свят се връща. Не отговори обаче на питането на Кулезич, да не би и на нея нещо да се е върнало чрез прострелването на Манол Велев. В крайна сметка обясни, че няма какво да й се връща, тъй като не са вършили неща, които да засягат негативно други хора. Господ забавя, но не забравя, философски обобщи многократната ни шампионка в спортната стрелба.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 12943 |25.03.2012 Весела Кюлева "олекнала" със 100 млн. евро заради гръцкия дълг . 56| 9311 |16.02.2012 В. Лечева: Сергей да остави БСП в силните ръце на Първанов . 24| 7067 |10.12.2011 В. Лечева: Няма смисъл да знам много . 3| 5937 |23.02.2010 "Октоподите" поръчали Боби Цанков да атакува Весела Лечева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads