Реклама / Ads
0| 3575 |26.05.2023 НОВИНИ

Вградени функции за SEO оптимизация с NEXT BASKET

.
SEO е понятие, с което е запознат почти всеки собственик на уебсайт. Това е сложен и стратегически процес, чрез който сайтът се увеличава в класирането си в големите търсачки като Google и Bing.
 

Резултатът е повече конверсии (покупки), без да се налагат допълнителни разходи.

 

Факторите, които влияят на доброто класиране на сайта, са многобройни и включват детайли като скорост на зареждане, техническа изправност, текстово съдържание и дори оптимизация на изображенията.

 

За електронната търговия, SEO задачите на бизнеса се умножават, поради по-големия брой страници. Но вече има бърз и интелигентен начин да се систематизират и автоматизират тези задачи.

 

Тази възможност предлага NEXT BASKET - ново поколение платформа за онлайн магазини, която автоматизира всичко възможно и предоставя на партньорите си експертни услуги за всичко останало.

 

Повече печалби, нулеви разходи

 

Когато става въпрос за SEO оптимизация, крайната цел е привличане на повече потребители към сайт, без да се налага допълнителна инвестиция в платена реклама. Но не само това - тези потребители не са случайни, а са прецизно подбрани в съответствие със своите интереси и готовност за покупка. Това се постига чрез оптимизация за конкретни ключови думи, които потребителите търсят в търсачките.

 

Можем да кажем, че SEO оптимизацията е дългосрочна инвестиция с дългосрочни резултати, при които продажбите на бизнеса нарастват, без нужда от увеличения на рекламния бюджет в интернет.

 

С платформата NEXT BASKET значително се подпома успешната SEO оптимизация.
Голяма част от техническите изисквания са вградени в самата платформа. От бизнеса се изисква единствено да ги активира и настрои, след което да се фокусира върху фините детайли, създаващи крайния успех.

 

NEXT BASKET - Напреднали SEO автоматизации

 

NEXT BASKET е платформа, различна от множеството SaaS платформи, които не подкрепят оптимизацията, а я затрудняват. Тя е разработена със силно внимание към качеството на SEO.

 

В платформата са вградени множество функции, които осигуряват по-добри класирания в търсачките. Ето някои от тях:

 

● Зареждане на сайта за под 1 секунда и достигане на над 95% качество на сайта
според Google тестовете.
● Масово обновяване на SEO тагове и свързани продукти.
● Автоматично създаване или оптимизиране на метаданни за всички страници на
сайта.
● SEO оптимизация на изображения чрез контрол на големината, типа на файла,
заглавието на изображението и Alt тага.
● Вътрешен SEO робот, който обхожда сайта и открива грешки.
● Създаване на динамична карта на сайта, която се обновява при всяка промяна.
● Автоматично индексиране на категории, филтри и продукти в Google и други
търсачки.

 

В допълнение, платформата предлага интеграции с всички важни инструменти на Google, които помагат за мониторинг и оптимизация на класиранията в търсачките. Това включва Google Search Console, Google Analytics, Google Tag Manager и Google Data Studio, които предоставят инструменти за анализ на трафика, получен от сайта.

 

Услуги за SEO оптимизация от NEXT BASKET - професионализъм и автоматизация

 

Когато става дума за SEO, много от техническите аспекти могат да бъдат автоматизирани, но експертната работа продължава да бъде от съществено значение за тези, които се стремят към водещите позиции.

 

NEXT BASKET предлага на своите партньори пълен набор от професионални SEO услуги. Това включва първоначален анализ на сайта, техническа оптимизация, стратегия за маркетинг чрез съдържание и изграждане на силни и качествени връзки към сайта.

 

В зависимост от начина на използване на платформата, се предлагат различни комбинации от платени и безплатни услуги. Партньорите винаги имат възможност да поискат консултация с експерт, за да определят нуждите на своя сайт и бизнес.

 

NEXT BASKET променя начина, по който търговците инвестират в онлайн видимостта си. Тя съчетава професионализъм и автоматизация, предоставяйки инструменти и услуги, които могат да променят сценария на успеха в мрежата.

 

В следващите месеци ще видим как NEXT BASKET ще промени правилата на играта и как ще вдъхне нов живот в инвестициите на търговците във видимостта на техните сайтове.

 

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

 

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт
складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

 

Официалният старт на продажбите се очаква през юли 2023 г.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2482 |18.05.2023 Инж. Цветомир Генов: Саарландският метод е баланс между производителните и защитните функции на горите . 0| 2581 |10.05.2023 Мъск разкри нови функции на Туитър, включващи добавяне на разговори и криптирани съобщения . 4| 3923 |07.01.2023 Правосъдният министър Зарков: В обществото има съмнение, че има хора над закона - заради пагона, функциите им, парите . 0| 3348 |06.04.2022 Зеленски: ООН не е в състояние да изпълнява функциите си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads