Реклама / Ads
0| 4540 |22.05.2017 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарни хидранти и спирателни кранове до бл. 56 жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

бл.60, бл. 59, бл. 58, бл. 57 и бл. 56

по ул. „Найчо Цанов“  от бул. „Вардар“ до ул. „Атанас Хранов“  и  бл. 73, бл.74, бл.75 и бл. 79

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Матов“ ъгъла с ул. „Атанас Хранов“. 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Елин Пелин“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Елин Пелин“ от ул. „Митрополит Кирил Видински“ до ул. „Арх. Йордан Миланов“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елин Пелин“ ъгъла с ул. „Митрополит Кирил Видински“ . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тунджа“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Тунджа“ от ул. „Св. Иван Рилски“ до ул. „Прага“

по ул. „Стрешер“ от ул. „Тунджа“ до ул. „Доспат“ 

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тунджа“ ъгъла с ул. „Св. Иван Рилски“ . 

 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слава“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 13:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Слава“ 

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слава“ ъгъла с ул. „Велчо Атанасов“ . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Обретенов“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 15:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Георги Обретенов“, ул. „Зора“ 

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Обретенов“ ъгъла с ул. „Калиманци“ . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Богомил Райнов“ кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Богомил Райнов“ от ул. „Иван Сусанин“ до ул. „Петър Папакочев“ 

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Сусанин“ ъгъла с ул. „Богомил Райнов“ . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Градина“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Искър“, по ул. „Градина“ от ул. „Топола“ до ул. „Патриарх Герман“

по ул. „Росица“ от ул. „Градина“ до ул. „Искър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ ъгъла с ул. „Росица“ . 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод ул. „Благой Тодоров“ с. Желява, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Бене Цендин“ от №1 до №49

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството . 

 

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с изпълненние на инвестиционен проект за изграждане на главен канализационен клон по бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Лазар Михайлов“ от ул. „Знание“ до ул. „Глас народен“

ул. „Стар кладенец“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Геле Китов“ ъгъла с бул. „Лазар Михайлов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 23 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Орфей“ с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Орфей“ от ул. „Реката“ до ул. „Стара планина“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Орфей“ ъгъла с ул. „Зора“ . 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4535 |22.05.2017 Спират поръчката за тол системата . 0| 4885 |19.05.2017 Съдът спира дискриминацията в приема на първокласници в София . 0| 6229 |19.05.2017 Вижте къде ЧЕЗ ще спира тока . 0| 4665 |18.05.2017 Вижте къде днес ще бъде възстановено подаването на топлата вода в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads