Реклама / Ads
0| 4025 |08.01.2018 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 9 януари 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Алдомировска“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Алдомировска“, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Димитър Петков“ 


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Перник“.


На 9 януари 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козяк“ , жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Козяк“ от бул. „Никола Й. Вапцаров“ до ул. „Люботрън“

ул. „Беломорски проход“ от ул. „Козяк“ до ул. „Кап. Тодор Ночев“, ул. „Св. Осий Кордобски“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козяк“№11.


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.


На 9 януари 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Търново“, с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Родопи“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Вардар“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еделвайс“ ъгъла с ул. „Хемус“.


На 9 януари 2018 г. (вторник), във връзка с диагностика на сградно водопроводно отклонение на бул. „Черни връх“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

бул. „Черни връх“ от ул. „Джон Атанасов“ до ул. „Проф. Марин Големинов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Черни връх“ ъгъла с ул. „Борис Руменов“.


На 9 януари 2018 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ибровица“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Караджин“ от ул. „Връх Острокап“ до ул. „Половраг“

ул. „Ибровица“ от ул. „Караджин“ до ул. „Блазна“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Караджин“ ъгъла с ул. „Ибровица“.


На 9 януари 2018 г. (вторник), във връзка с почистване на филтри на редуктор за налягане на ул. „Славей“, вилна зона „Манастира“ община „Панчарево“ ,  се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Цар Асенов път“ и ул. „Спортист“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асенов път“.


На 9 януари 2018 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Кестен“ кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кестен“ от ул. „Циклама“ до ул. „Тодорини кукли“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кестен “ ъгъла с ул. „Тодорини кукли“


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3791 |05.01.2018 Вижте къде ще спира токът . 1| 4437 |03.01.2018 Проф. Аврамов за Фрог: Протестите на учените засега спират . 0| 3648 |03.01.2018 Вижте къде ще спира водата в София . 0| 3680 |02.01.2018 Спират водата в част от центъра на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads