Реклама / Ads
Frognews
0| 3548 |04.06.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 05 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Братя Миладинови“ от бул. „Сливница“ до ул. „Кирил и Методий“

ул. „Гривица“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Братя Миладинови“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Миладинови“ ъгъла с ул. „Гривица“.

 

На 05 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Железопътна“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Босилеградска“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ъгъла на ул. „Железопътна„ и ул. „Босилеградска“.

 

На 05 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Гео Милев“, жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Боян Магесник“ от ул. „Слатинска река“  до бул. „Проф. Цветан Лазаров“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Гео Милев № 164.

 

На 05 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов“, кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Княгиня Тамара“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Фотинов“ № 140.

 

На 05 юни 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Дамяница“, кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Средорек“ и ул. „Огнеборец“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ъгъла на ул. „Средорек“ и ул. „Огнеборец“.

 

На 05 юни 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“, в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хотнишки водопад“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хотнишки водопад“ на кръстовището с ул. „Душанци“.

 

На 05 юни 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел в кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Суходолска“ №30

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Суходолска“ №30.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Вижте къде ще спира токът 0| 4008 |01.06.2018 . Сакскобургготски: Великата Русия дори не знае къде сме на картата, не трябва напред с рогата 11| 5858 |30.05.2018 . Вижте къде ще спира водата в София 0| 3745 |27.05.2018 . Ето къде ЧЕЗ ще спира тока 0| 3799 |25.05.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ