Реклама / Ads
Frognews
0| 2849 |16.07.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 17 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомер на ул. „Монтевидео“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 4А, бл. 5А, бл. 215А, бл. 216А висока зона

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 4А.

 

На 17 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Гарванов“ кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Иван Гарванов“ от ул. „Книжовник“ до ул. „Георги Папанчев“, ул. „Кирил Григоров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Иван Гарванов“ ъгъла с ул. „Георги Папанчев“.

 

На 17 юли 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „История Славянобългарска“ кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „История Славянобългарска“, по ул. „Каменоделска“ от ул. „Грънчарска“ до ул. „Кожарска“

ул. „Индустриална“, ул. „Заводска“, ул. „Грънчарска“, ул. „Каменоделска“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „История Славянобългарска“№6 до блоковете.

 

На 17 юли 2018 г. (вторник), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Майор Коста Паница“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Майор Коста Паница “ от ул. „Люлин“ до ул. „Майор Коста Паница“№29

ул. „Люлин“ от ул. „Майор Коста Паница“ до края на улицата

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майор Коста Паница“ ъгъла с ул. „Люлин“ .

 

На 17 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йордан Димчев“ кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Борис Петров“, ул. „Йордан Димчев“, ул. „Войнишка чешма“, ул. „Ангел Маджаров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Борис Найденов“ ъгъла с ул. „Ангел Маджаров“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Вижте къде ще спира водата в София 0| 3088 |15.07.2018 . Ето къде ЧЕЗ ще спира тока 0| 3347 |13.07.2018 . Вижте Стефчо, когото Бог ни изпрати. И се изправете, бе, хора! 11| 7164 |13.07.2018 . Спират ремонтите по „Тракия” заради летния сезон 0| 2861 |07.07.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ