Реклама / Ads
0| 3502 |31.10.2018 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
Източник: БГНЕС
На 1 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пчелина“ кв. „Бусманци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Пчелина“ от ул. „Троянов път“  до  ул. „Асен Игнатов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника“ на ъгъла с ул. „Троянов път“.

 

На 1 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бесарабия“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Бесарабия" от ул. "Константин Фотинов" до ул. "Лепенец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия“ № 70.

 

На 1 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Езерото“ с. Кътина, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пирамидите“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирамидите“ и ул. „Езерото“.

 

На 1 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Михаил Кутузов“ м. Гърдова глава, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Михаил Кутузов“ от ул. „Еровете“ до ул. „Дрян“ и ул. „Грамос“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Грамос“ на ъгъла с ул. „Ген. Михаил Кутузов“.

 

На 1 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Тинтява" от ул. „Райко Алексиев“ до ул. „Тодор Стоянов“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тинтява“ № 1.

 

На 1 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Апостол Карамитев“ жк. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Никола Габровски" № 39А, павилиони на ул. „Никола Габровски" до ул. „Апостол Карамитев", ул. „Апостол Карамитев" № 16, бл. 24 и бл. 25.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Апостол Карамитев“ № 16.

 

На 1 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на водопровод на бул. „Илиянци“ жк. „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. “Илиянци” от ул. “Локомотив” до ул.” Първа българска армия”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Илиянци“ на кръстовището с ул. „Локомотив“.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно леко повишаване на мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3748 |31.10.2018 През уикенда спират движението по отсечка от метрото в София . 0| 3358 |28.10.2018 Вижте къде ще спира водата в София . 0| 4207 |27.10.2018 Съдебни лекари спират да работят за МВР след Нова година . 1| 3725 |26.10.2018 Връщаме часовника назад през уикенда, влаковете спират за час

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads