Реклама / Ads
Frognews
0| 2621 |13.11.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 14 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. „Яков Крайков“ кв. „Крива река“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Яков Крайков“, ул. „Св. Георги Софийски“, бул. „Пенчо Славейков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Райко Жинзифов“ ъгъла с ул. „Даскал Манол“.

 

На 14 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Овчо поле“ кв. „Суходол“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бели брод“, ул. „Траян Танев“, ул. „2-ри юни“, ул. „Прилеп“, ул. „Хармония“, ул. „Прохладен кът“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Траян Танев“ ъгъла с ул. „Стоичко Станиславов“.

На 14 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Арх. Петър А. Ташев“ жк. „Студентски град“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Никола Габровски“ №102-110 и №79-83, ул. „Стоян Камбарев“, ул. „Проф. Арх. Петър А. Ташев“, ул. „Акад. Стефан Младенов“ №2

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Никола Габровски“ ъгъла с ул. „Проф. Арх. Петър А. Ташев“.

 

На 14 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ с. Горни Богров , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Трети март“, бул. „Васил Левски“, ул. „Воденицата“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Трети март“ пред кметството.

 

На 14 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Подлозище“ кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

местност „Долни смърдан“, местност „Подлозище“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Николай Хрелков“ срещу №49.

На 14 ноември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Вачев“ кв. „Кумарица“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Димитър Вачев“ от ул. „Заводско шосе“ до ул. „Първа шопска девизия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Димитър Вачев“ ъгъла с ул. „Първа шопска девизия“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Вижте къде ще спира водата в София 0| 2657 |11.11.2018 . Къде ЧЕЗ ще спира тока? 0| 2920 |09.11.2018 . Вижте къде ще спира водата в София 0| 2581 |05.11.2018 . Временно спират метрото между станция „Сердика“ и националния стадион 0| 2773 |03.11.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ