Реклама / Ads
0| 3833 |30.01.2019 НОВИНИ

Вижте къде утре ще спират водата в София

.
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. На 31 януари 2019 г. (четвъртък) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на София.
 

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Летоструй“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Летоструй“, ул. „Витиня“, ул. „Рилска обител“, ул. 546

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия“ ъгъла с ул. „Летоструй“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран във вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Георги Русев“ до ул. „Околовръстен път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Георги Русев“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Караджа“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стефан Караджа“ от ул. „Георги С. Раковски“ до ул. „Дякон Игнатий“

ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Ген. Гурко“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дякон Игнатий“ ъгъла с ул. „Стефан Караджа“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Пенчо Славейков“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Лайош Кошут“ до ул. „Люлин планина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лайош Кошут“ ъгъла с ул. „Люлин планина“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Простор“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Простор“ , ул. „Герено“, ул. 255, ул. 256

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Простор“ ъгъла с ул. „Герено“.

На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Софийски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Площад „Пиърс О Махони“, СБАЛ „Проф. д-р Иван Митев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред СБАЛ „Проф. д-р Иван Митев“

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3934 |29.01.2019 Вижте къде ще спира водата в София . 0| 4095 |27.01.2019 Вижте къде ще спира водата в София . 0| 4990 |25.01.2019 Вижте къде ЧЕЗ Разпределение планово ще спира тока между 28 януари и 1 февруари . 4| 5170 |25.01.2019 Спират строителството на къмпинг „Градина“, кметът на Созопол още твърди, че всичко е редовно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads