Реклама / Ads
1| 3374 |17.01.2023 НОВИНИ

Владимир Славенски: Огромно безобразие в сградата на Община Пловдив днес

.
Източник: ФБ
Огромно безобразие в сградата на Община Пловдив днес: Нито кметът Здравко Димитров, нито упълномощеният да го замества зам.-кмет Величко Родопски бяха на работните си места, за да ни отговорят лично дали ще спрат фаталното вписване в търговския регистър на увеличението на капитала на „Пълдин Туринвест“ чрез апорта на варненските акции на Панаира.
 

Димитров бил в отпуск, а Родопски не намерихме в сградата на Бившия партиен дом, където ни казаха, че бил отишъл.
Престояхме повече от час в двете сгради на администрацията, но не получихме отговор на въпроса ни. Съмненията обаче, че „пропуска“ на градоначалника своевременно да поиска спиране на вписването е умишлен, се потвърдиха още повече, когато се оказа, че и директорът на Правния отдел на Община Пловдив, откъдето поискахме отговор дали е било наредено да се спре вписването на варненските акции на Панаира, била в болничен от днес.


Отидохме на работното място на кмета, защото днес е последният срок, в който можем да запазим преминаването на Панаира изцяло в ръцете на Георги Гергов. Искахме лична среща, защото няма никаква реакция от страна на Здравко Димитров или екипа му на внесеното ни вчера официално искане за спиране на вписването.


Това е от изключително значение, защото само при обжалване решенията на Общото събрание на акционерите на дружеството, взети на 9 януари, без паралелно искане за спиране на вписването, намалението на дела на Община Пловдив в капитала на „Пълдин Туринвест“ ще стане факт.


В оставащото време до края на деня ще търсим юридическа възможност за спиране на фаталното вписване.

 

Владимир Славенски, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3251 |16.01.2023 Писателят Владимир Зарев: Бедността е принуда, тя е насилие, каквото насилие беше и ковид . 13| 4418 |12.01.2023 Виктор Бакуревич: Срам ме е от Путин. Той и неговите приближени причиниха огромно зло с тази война . 16| 4266 |02.01.2023 Мартин Владимиров: Има съмнения, че октомври сме внесли втечнен газ от Русия през Гърция . 8| 3962 |22.12.2022 Атанас Атанасов от ДБ посочи, че има огромно противоборство между статуквото и новите реформаторски партии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads