Реклама / Ads
52| 5989 |12.07.2013 НОВИНИ

Волен Сидеров не се призна за хулиган в парламента

.
Научавам за желания да бъда арестуван; главният прокурор искал да ме арестува, седнах и си помислих, направих ретроспекция на своя живот, не кратък, бурен, разнообразен. Какви ли хулигански действия съм извършил, прегледах си ги като на филм. така започна изказването си в Народното събрание лидерът на "Атака" Волен Сидеров, но така и не откри нещо хулиганско в изявите си.
 

Кои са моите хулигански действия, да не би това, че казах на г-н президента Плевнелиев, че неговата жена има офшорна фирма, това е документирано, и той самият е прехвърлял стотици долари в тази офшорна фирма, като шеф на компания. Ако за това искате да ме арестувате г-н главен прокурор, заповядайте, но аз ще продължа да говоря тези неща и от ареста, каза още Сидеров.

Той поясни, че друго хулиганско действие било, че не ръкопляскал на тези, които на площада носят плакати "мразим ви безплатно". Всеки ден тези хора вдигат плакат "Костов, ела да ни спасиш". Не симпатизирам на тези хора, не флиртувам с тях, несимпатичен съм на тези, които искат да върнат Костов във властта. Ще се боря против това, защото Иван Костов съсипа България. Казвам им в очите какво мисля за тях, ще продължа да го правя, това са реститути. В този план - моите хулигански действия ще продължат, каза Сидеров.

Сидеров запита дали е хулиганско действие да кажеш на тези, които не одобряваш, какво мислиш за тях. Дали е хулиганско действие, когато една телевизия, СКАТ, изпраща мутри, да ме нападат, да им кажа, че техният шеф трябва да иде в затвора, нарича се патриот, но поддържа 17 порно канала, крие данъци. Казвам тези неща в очите на тези, които изпращат съответните мутри, и им казвам, че той е такъв и такъв, каза Волен Сидеров. Ако това е хулиганство, заповядайте г-н главен прокурор, каза Сидеров.

Лидерът на Атака припомни, че на 17 юни хулигани хвърляха камъни по централата на "Атака", "счупиха главата на мой колега". На камъните им аз отговорих с думи, че ще се моля за душите им. Да, ще се моля за душите на тези заблудени хора, с изкривени от злоба лица. Това са няколко групички, поръчкови, те се знаят.

Говорителят на бившия премиер Иван Костов преди няколко дни, скри своята женственост зад моята снимка, и извърши нарушение на обществения ред. За първи път той имаше нормално мъжко излъчване, макар и за кратко. Не беше глобен, но е факт, че извърши нарушение на обществения ред, каза още Волен Сидеров, визирайки случая, в който Найо Тицин се появи с негова маска пред парламента.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 109| 5375 |11.07.2013 Станишев: Изборите бяха признати, ГЕРБ да си вършат работата . 52| 5637 |11.07.2013 Цацаров: Сидеров може да бъде арестуван, извърши ли хулиганска проява . 13| 5283 |11.07.2013 Окончателно: Волен няма да отговаря за етиката . 55| 5307 |09.07.2013 Сидеров кани Сретен Йосич на разговор за Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads