Реклама / Ads
0| 6358 |06.07.2022 НОВИНИ

Задържаха Георги Семерджиев в неадекватно състояние /видео/

.
Георги Семерджиев
Шофьорът, заподозрян за катастрофата в София, който избяга от местопроизшествието е задържан от отряд „Кобра“ малко след 13 часа, съобщи bTV. Бившият футболист Георги Семерджиев бе обявен за издирване.
 

Той е задържан в квартал „Лозенец“, в района на хотел „Маринела“, близо до мястото на катастрофата.

 

„Семерджиев е задържан от полицията в не съвсем адекватно състояние“, стана ясно от брифинг на СДВР.

 

Бил е адекватен дотам да даде номера на майка си, която да му потърси адвокат. За момента Семерджиев не е казал нещо. Той ще бъде заведен в болница, за да му бъдат взети проби за алкохол и наркотици.

 

Най-вероятно бившият футболист е имал и спътница, която полицията все още издрива. 

 

По първоначална информация Семерджиев е бил зад волана на джипа, помел две млади жени на спирка в района на метростанция „Европейски съюз“ в София.

 

Сигналът за катастрофата, възникнала в района на бул. „Черни връх“, при която загинаха две млади жени, бе подаден снощи в 23.08 ч. Според данните до момента автомобилът, който мъжът е управлявал, се е движил от НДК с висока скорост, ударил е таксиметрова кола на кръстовището на бул. „Арсеналски”, след което се е блъснал в асансьора на метростанцията. От силния удар колата се e разцепила на две и едната половина удря смъртоносно двете момичета, които по това време са се движили по тротоара.
 

От полицията потвърдиха, че Семерджиев е рецидивист с редица криминални прояви, а в автомобила с фалшив регистрационен номер бяха намерени синя лампа и полицейска палка. Той е задържан преди това за наркоразпространение и черно тото. Заради извършени нарушения на Закона за движение по пътищата е с отнето свидетелство за управление.

 

Делото вече е разпределено на случен принцип. За момента не е ясно точно какво обвинение ще бъде повдигнато на Семерджиев. Разследването се води от Националната следствена служба. 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3409 |03.07.2022 Г. Георгиев: Отиваме на преговори с положителна нагласа, но подкрепата няма да е безусловна . 0| 33881 |01.07.2022 Георги Пирински изумен към Ризова: Откъде ви хрумна, че Янев е нова и силна левица?! . 0| 3038 |28.06.2022 Георгиев, СОС: Няма да подкрепя поскъпване на билета за градски транспорт . 0| 4454 |28.06.2022 Георги Свиленски се "гъне" дали БСП ще подкрепи кабинет на ПП с премиер Кирил Петков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads