Реклама / Ads
4| 4666 |07.09.2020 НОВИНИ

Здравка Евтимова: Сплавта от пандемия и протест ще промени страната ни. Ще тръгнем нагоре

.
Здравка Евтимова
Сплавта от пандемия и протест ще промени страната ни. Смятам, че ние ще тръгнем нагоре. Нека си спомним, че ние българите, сме се доказвали винаги, когато е най-трудно. Това каза писателката Здравка Евтимова по БТВ.
 

В България хората застъпват диаметрални становища, но това е полезно за израстването. България е била най-силна, когато е била над бездната, която често се изправя по нашия път. За мен хората не се раздалечават. Важното е и след приятелите си да видим дали защитаваме позиция на базата на вникване в дълбочина. Ако техните гледни точки са убедителни, бихме могли да вземем положителното от тях.

Не е невъзможно да се обединим около големите каузи. Много често, заради своята практичност,  се взираме в момента, погледът ни се замъглява за бъдещето. Искаме да се издигнем над хората, които ни се подиграват. Въпреки бездната, излизаме от бездната като победители.

 

Днешното време е много богато за всеки човек. По улицата можеш да видиш различни изражения. Радвам се, че  живея днес, че виждам и преживявам всичко. В София остротата на събитията се чувстват най-силно. Всички пишещи хора не могат да не пресъздадат чувствата си през това време, изпълнено с предизвикателства. Няма дълбока бездна, която да ни уплаши. Нека да се надяваме, че това разединение, ще стъпим на една вярна посока в развитието на България като член на ЕС и евроатлантическото пространство.

 

Думите идват известно време, след като е потопен в това, в което живее. Идват думите на политици и обикновени участници в протеста. Сега човек вижда какво да подкрепи. Сега много внимателно следим какво се случва. Непрекъснато сме на новините. Приех християнството на 50 години.  Синът ми имаше тежко заболяване, той оздравя, баща е на две деца, лекар е в болница. Всички българи нека бъдат здрави. Нека видят една силна и благоденстваща страна.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4870 |07.09.2020 Проф. Георги Рачев: Лятото продължава, стопанисването на язовирите е бандитизъм . 57| 9526 |07.09.2020 Мира Радева: За първи път виждам как Борисов изгубва здравата логика на поведение, направи много грешки . 34| 10315 |07.09.2020 Първан Симеонов: Борисов така са го набутали в ъгъла, че не може да стигне до вратата . 3| 4701 |07.09.2020 Доц. Андрей Чорбанов: Решението ще е политическо, ако се въведе ваксина срещу COVID-19 за година-година и половина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads