Реклама / Ads
1| 7120 |18.12.2009 АКТУАЛНО

България под снежна обсада

.
Зимата напомни за себе си Източник: Вяра Йовева
Огромни задръствания и непочистени булеварди изненадаха за поредна година софиянци точно преди празниците. препоръчваме на всички, живеещи в София, да се запасят с огромна доза търпение и да си оставят поне час и половина, за да стигнат от точка А до точка Б в София.
 

Сигурен маркер за задръстванията бяха сутрешните блокове. В Нова ТВ Милен и лора изчакаха Яне Янев десетина минути, а в БТВ издателят Мартин Захариев "отскочи" за 3 минути ефирно време заради проблеми с непочистените шосета.

Движението по бул. „Цариградско шосе” в посока Орлов мост е парализирано. Образували са се колони от превозни средства, които почти не се движат. Изключително натоварен е трафикът по бул. „Александър Малинов”, където по спирките десетки хора чакат закъсняващия градски транспорт. Движението по бул. „Шипченски проход” е изцяло блокирано, не се движат нито трамваите, нито автомобилите. Шофьорите са слезли от автомобилите си и почистват снега, натрупан върху тях.
Задръстване има по ул. „Оборище” в двете посоки, където движението е двупосочно. Натоварено е движението в района на Ректората и на парламента. Задръстване има по бул. „В. Левски” и „Цар Освободител”. Пътищата не са почистени. Снегът по пътната настилка е отъпкан от превозните средства. Тротоарите са покрити със сняг и пешеходците се предвижват трудно. Всички превозни средства се движат изключително бавно.

Задръстване има на кръстовището при Семинарията. Колони от автомобили има и в четирите посоки на кръстовището. Задръстване има и при Телевизионната кула, както и на кръстовището при Румънското посолство. Пътните настилки са снежни, непочистени и хлъзгави. Превозните средства се движат бавно.
Огромни задръствания има по бул. „Черни Връх” в столицата. Задръстванията започват от хотел „Хемус” и стигат до Кошарите. Булевардът е не почистен.
Колони от автомобили от светофар до светофар има на столичния булевард „България”. По пътищата има много сняг, лед, киша и коловози. Задръствания се е образувало на кръстовището на магазин „Била” и „Тодор Каблешков”, бул. „Г. Делчев”, бул. „Акад. Ив. Евст. Гешов”, НДК.
По пътя Перник –София в посока столицата също има огромни задръствания, които започват малко преди Драгичево. Пътят там е почистен, но продължава да вали сняг.



Затруднено е движението по бул. „Бъкстон” от бул.„Тодор Каблешков” до Околовръстен път, съобщиха от Столична община. Затруднено е движението по бул. „Ляпчев”, кръстовището на бул. „Г. М. Димитров” и бул. „Драган Цанков”, стръмните участъци в Бакърена фабрика, ул. „Раковска”, Захарна фабрика. Движението на тролейбуси 6 и 7 се осъществява по южна тангента.

По магистрала "Хемус" и "Тракия" има закъсали тежкотоварни автомобили. От МВР предупреждават да се предприемат пътувания само при спешност заради усложнените зимни условия. Frognews.bg напомня на всички читатели, че след снежните виелици винаги следва заледяване, което по традиция пълни ортопедичните кабинети в страната. Обличайте по-дебели дрехи, тъй като най-високите температури ще бъдат 2-3 градуса, за столицата -2!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 6222 |11.09.2009 Гиньо Ганев: България има нужда от човечна администрация . 9| 8619 |22.08.2009 Мис България 2009 нагази в кал . 0| 5887 |17.08.2009 България легализира частните колежи в Гърция . 2| 6031 |23.07.2009 Доклада за напредъка на България в съдебната система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads