Реклама / Ads
1| 8670 |14.10.2016 АКТУАЛНО

Ж. Бойчев за Фрог: Извършва се държавна контрабанда с лекарствени продукти

.
Жельо Бойчев
Схемата с турските ваксини продължава от години. Тя говори, че се извършва държавна контрабанда с лекарствени продукти. Във всяка една нормална европейска страна се подават оставки, ако има провал на имунизационния календар, ако се извършват далавери от държавни фирми. Това коментира пред Фрог нюз народният представител Жельо Бойчев.
 

С д-р Емил Райнов имаме 2 въпроса към министър Москов: как така 1 млн. ампули „Тетадиф” се намират в складовете на „Бул Био”; кой ги е поръчал и за къде са били предназначени; защо толкова месеци трябваше да минат, за да констатира министър Москов всички тези слабости в дейността на „Бул Био” и самият той да подаде сигнал до прокуратурата, в който дословно да описва всички наши констатации, които преди това пламенно е отричал.

 

Ние ще продължаваме да търсим отговорите на тези въпроси и Борисов не може повече да стои безмълвен. Трябва да обясни бил ли е наясно с ангажиментите към турската страна. Има ли по-голяма договорка с турската страна или всичко е било на ниво ресорен министър.

 

Голямо престъпление е, че бе провален имунизационният календар, че българското общесто бе държано умишлено в заблуда и че бе възпрепятствано правосъдието. Имаше разследване по БНТ и имаше опит да се спира излъчването му.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 13074 |14.10.2016 Д-р Тодоров за Фрог: Борисов да каже знаел ли е за сделките на Москов с Турция . 1| 5973 |14.10.2016 Д-р Кацаров за Фрог: Сценарият на АЕЦ ”Белене” се повтаря с турските ваксини . 1| 10016 |13.10.2016 Адв. Хаджигенов за Фрог: Димитър Узунов е символ на наглостта на правителството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads