Реклама / Ads
24| 68239 |14.01.2021 АКТУАЛНО

Дипломатът Симеон Николов: Вирусът на глупостта шета из България!

.
Симеон Николов
Какво става, бе хора? Няма горещини, а за броени минути откакто съм в мрежата двама изтрещяха– един «зам.министър» и една «писателка».
 

В какво мутира един младеж, назначен от ГЕРБ направо за зам.министър на външните работи, без едни ден стаж в тази професия? Този хлапак нарича президента на държавата ни «тотално неграмотен», човека, който още на млади години е оценен в най–реномираната академия в света като «бъдещ стратег». А това паленце няма не само представа от дипломация, но и елементарна култура, да не говорим за работата на институцията Президент, за да си позволява да дава оценки за «нищоправене».

 

С внушението за «заиграване» и «авантюринстичен» подход на президента би могъл да въведе в заблуждение само хора, които стоят на още по–ниско интелектуално ниво от този младеж, ако въобще има такова.






Самонадеяност на човек, който си позволява да да твърди, че отговорността на президента била «нула».

 

Време е и медиите да помислят за малко повече хигиена в отразяването на такива недоразумения, с които ГЕРБ напомпа администрацията през последните 11 години. Свързването на това име с поста заместник министър на външните работи на Република България е СРАМ!

 

Истинска карикатура дори на партията си. На такива ако им дадеш криле ще оплюят всичко и всички. Но в случая изглежда са много уплашени от предстоящата си политическа смърт. А хлапакът, който заплашва президента с «политически последствия» трябва да си припомни една мисъл на Марк Твен, ако не е «еднокнижник» като партийния си лидер:»Да се нарича «ние» в изказваниата и в печата имат право президентът, главният редактор и ......болният от тения». А предвид конкретното лице, може да добавим и онези, които се чувстват пренебрегнати, дори когато ги е отминала пандемията.


Вторият изтрещял днес е една «писателка». Научавам го от поста на уважавания от мен историк Петър Ненков. Някоя си Надежда Любенова заявила във вестник «Марица», че шестте дечица от с. Ястребино били убити от партизани, за да не ги издадат, а не от жандармеристи. То е ясно, че фалшифицирането на историята мина вече всякакви граници. Но държавата ли да ремонтираме или да въведем нова специалност в хирургията «Операции от морално дебелоочие»?! Или да разработим таблетки против «изтрещяване», тоест оглупяване?!

 

Симеон Николов, фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 8201 |05.11.2020 В. Симеонов: Чувалите с трупове ще станат факт! Лекарите ще избират кой да умре . 13| 17740 |01.10.2020 Веселин Дремджиев пита В. Симеонов за яхтата на Домусчиев и ”червените кхмери” /видео/ . 13| 24449 |20.02.2020 Само във Фрог: Полиция блокира и пази ”улицата на Пеевски” в Симеоново . 13| 14831 |14.11.2019 Адв. К. Симеонов пред Фрог: Бруталното налагане на Иван Гешев напомня на времената от преди 10-ти ноември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads