Реклама / Ads
7| 9458 |09.03.2019 АКТУАЛНО

Екран ми дай, екран ми дай и повече не ме... Гешев би по тв самореклама Цветанов

.
Зам.-главният прокурор Иван Гешев счупи всички рекорди по медийно участие на магистрат. Също и в дисциплината авторски ПР. По тези показатели той би шампиона на шампионите, политическия Юсейн Болт - Цветан Цветанов от националната гарнитура на ГЕРБ.
 

Най-голям триумф обаче Гешев постигна в трибоя: шумни акции, самореклама и манипулации. Там той нанесе пълно поражение на Цветанов, за когото това се считаше за коронна дисциплина. Стореното е исторически подвиг, сравним единствено с полет до Луната с ракета с дизелов двигател. Което Гешев, по сведения на самия него, вече е сторил. Слава на хероя! Слава!

 

Според изданието на световни рекорди АСТЕ  и Guinness World Records класацията за световни рекорди от началото на годината досега изглежда така:

 

1. Иван Стоименов Гешев, първи спецкоридор, розов пояс, България

2. Цветан Генчев Цветанов, първи парламентарен и партиен отбор

3. Джордж Мане Опонг Усман Уеа, президент на Либерия, носител на „Златна топка“ и носител на приза „Най-добър футболист на Африка“.

 

След акциите по спасяването на Видин от атомен взрив и опожаряване и епичната операция по залавяне на трошители на надгробни плочи в „Орландовци“, се очаква прокурор Гешев да оглави и World Stupidity Awards. Журито е готово с номинацията, но очаква Гешев да отговори на въпроса: Как така сайтът Афера обяви още през ноември 2018 г., че Маринела и Ветко Арабаджиеви се укриват в къщата на Георги Семерджиев - Жоро Шопа край Барселона, а той вдяна за какво става дума едва през март 2019 г. Милите, те не подозират, че Гешев се готви да ги арестува като ОПГ за пране на пари, фалита на КТБ, взет подкуп за строителство в „Младост“, незаконно кранче във винзавод „Карнобат“, контрабанда на цигари от „Булгартабак“ и сметки с неясен произход в дубайска банка.

 

Носител на приза на World Stupidity Awards за 2018 г. е магистратът Доналд Томпсън. В продължение на 23 години по време на съдебните заседания той е ползвал помпа за удължаване на пениса. Доказателствата били неоспорими и Томпсън е осъден на 4 години затвор ефективно. По този повод журналист си спомня: Един случай е особено драстичен. Гледаше се дело, по което мъж свидетелстваше за убийството на своя внук. Всички в залата се просълзиха, а през това време Томпсън под масата работеше с помпата…“.

 

Този трудно ще бъде изместен, но няма невъзможни неща за родните таланти.

Както е казал генералният прокурор на Русия Юрий Чайка: "Най-важното в едно разследване е да не стигнем до самите нас…“. Ако Гешев спазва и занапред този бащински съвет, Бойко Борисов ще го номинира и за наградата „Главен прокурор“ – за цялостно творчество и принос към филмовото производство.

Очаква се също след приключване на сделката по придобиване на Нова тв от бизнесмена Кирил Домусчиев, медията да бъде преименувана на Гешев тв. Домусчиев знае защо…

Колеги на зам.-главния прокурор и "без пет минути главен" споделят, че все по-често от кабинета му се чувало: Екран ми дай, екран ми дай и повече не ме мъчи... Ситуацията уверено крачи към чичко Фройд.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4905 |14.05.2018 Изключителен старт с повече от 20 страни-участници на първия полумаратон на София . 4| 7670 |16.01.2018 FT за Борисов: “Дайте ми още пари и аз мога да ви обичам повече” . 10| 11225 |09.11.2017 Лидерът на БОЕЦ: Бойко, Цветанов е прибрал повече пари от НАП, питай го! . 2| 6545 |14.10.2017 Плащаме от 20 до 40% повече за парно, пускат топлото след две седмици

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads