Реклама / Ads
25| 29349 |18.04.2018 АКТУАЛНО

Да живеят Сотир, Иван, Пламен и прокуратурата им! И бурките с белезници!

.
Доста неща сме видели и преживели, но досега не бяхме виждали разпитващ - дансаджика с бурка. Служебна бурка. Само очичките й се виждаха на момата под черния плат, докато разпитваше арестуваната кметица на Младост.
 
Часове наред, както се полага на една уважаваща себе си власт. Десислава Иванчева, бе арестувана зрелищно, пред очите на десетки смаяни граждани. За целта съвсем правилно бе блокирана половин София. Задръствания, сирени, качулки въоръжени до зъби. Браво.

Някои предположиха, че се снима филм за атентата срещу Търговския център в Ню Йорк. Вярно хаосът беше същият, но в небето не се мяркаха самолети с терористи…

 

Съмненията бързо бяха разсеяни след като на сцената се появиха шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев и командваните от него звена, части, отряди и спецподразделения. Момчетата и техният вожд дадоха всичко от себе си.

 

Получи се истински спектакъл от голям мащаб. С такъв ръководител, верен последовател на Цацаров, няма как да е иначе. Надминати бяха ненадминатите акции на Цветан Цветанов. Учениците надминаха своя учител. Мило е. Нямаше го на терен само Пламен Георгиев от НПКОНПИ - българският Кьовеши - с извинение към него, щото Кяовеши е една прехвалена кифла та знае ли се... Но духът на Пламен бе там, на улицата, тротоара, до качулките, милите. Там беше.

 

Слава богу, че от ГЕРБ и прокуратурата се сетиха да пратят по тв студията всичките трима стари врагове на кметицата на „Младост“ за да кажат истината за нея. Честно и открито. Защото, нали, няма как някой да спечели избори срещу ГЕРБ и да е чист. Няма такъв случай няма и да има. Дума е дадена.

 

Ако наш дразни ръководството – бум-бум и готово. Ако е външен – пак бум-бум, но чрез ДАНС, прокурори и данъчни. Някои смятат тези начини за недемократични. Помислете, обаче, как народецът да бъде научен да си знае мястото? Как да се обясни на разни бизнесмени и отворковци, че държавата е силна и като им се стовари… Затова са и тези сцени по улиците – да се онагледи теорията. Просто измислено, но гениално! Браво вратлета!  

 

Някакви мамини синчета и момиченца вият в мрежата като пожарни: полицейско насилие, институционална криза, диктатура! Не, ред и сигурност е. Стабилност.

 

Сега… Чух гласове, че шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев се държал и приличал на Ягода и Ежов, момчетата на Сталин и Ернст Лауц – прокурорът на Хитлер. Мисля, че е прекалено. Първо, Ягода е бил с мустак, Ежов се е женил за еврейка журналистка, а Лауц е имал коса. Вярно и Гешев има съпруга, но тя не е еврейка и е световен рекордьор по бързо завършване на висши образования. Наистина. 

 

Така, че не по този начин с Гешев. Човекът си има проблем и той се казва Борислав Сарафов – трябва да го пребори за мястото на Цацаров. И как, ако не с демонстрация на спазване на човешките права. Такива са някои кадри на Школата в Симеоново. Не иронизираме – възхищаваме се.

 

Дансаджийка с бурка вежливо кани Иванчева да се настани удобно в служебна кола на службите...                                                

Снимка: БГНЕС

 

Главният прокурор Цацаров и дългата му ръка Гешев са хора, известни със своята принципност, неподкупност и независимост от Бойко Борисов и Делян Пеевски. Последното подчертаваме дебело. Това са стълбовете на справедливостта.

 

Десислва Иванчева е враг на народа! Ако рекат, разследващите ще открият под дюшека й хероин, а в мазето контрабандни цигари. Но не на „Булгартабак“, разбира се. Не са рекли – не са намерили. Правят го за благото на всички българи и разцвета на Родината! Истински патриоти!

 

Да живее Цацаров – рицарят на истината и закона!

Да живее Гешев – оръженосецът на рицаря на истината и закона!

Да живеят дансаджии и най-вече тези с бурки!

Да живее и пребъде във вековете делото на вожда и учителя на българския народ Бойко Борисов!

Да крепне и процъвтява Делян Пеевски – човекът, който промени България!

Да живее и Деската Атанасова от Русье, която вече пее в телевизионни шоута! Тази велика жена изрече култовата фраза след ареста на Иванчева: „ДСБ, Кадиев, Зелените, имате ли коментар за фризьорката с белезниците? Licht! Mehr Licht!“ Така рекло Десьиту. Нашето Десьи…

Да живеят медиите на Шиши - царството на свободното слово!

 

Благодарско и на Антон! Не партизанинът, дето го били три дена, а Антон на ГЕРБ, който знаеше сумата за подкуп на кметицата, преди още да е преброена от държавните бурки. И Канал 3 знаеше. Явно се имат с режисьора или сценаристите.

 

Призоваваме всички българи на спонтанни митинги в подкрепа на прокуратурата и кабинета. Чрез показни арести, белезници и качулки – към пълна победа на демокрацията! И пишете до медиите, пишете, за да се види и чуе народната любов.

А също и да заклеймим родителите на деца с увреждания, които нарочно направиха платен протест с черни балони за да отвлекат вниманието от триумфа на прокуратурата и леко брадясалия от грижи премиер. Да кажем "баста" и на президента Радев. Льотчик, не се опитвай да злепоставяш Боби, щото имаме доказателства, че докато си летял из облаците си псувал... Знаем те, наблюдаваме те.

 

Верни фенове на Цацаров, Гешев, Пеевски, Борисов и Цветанов, пожелали анонимност. Между тях и неколцина анонимни аклохолици.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7451 |27.12.2017 Проф. Константинов: Българите все още живеят 2 пъти по-зле от европейците . 2| 9421 |03.08.2017 Доказано: В България живеят 1 256 485 наивници . 3| 9426 |04.09.2016 Eто ги 19-те страни, в които чужденците живеят най-щастливо . 22| 6647 |04.08.2011 Шрамайер: Българите и ЕС живеят в два различни свята

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads