Реклама / Ads
2| 5759 |27.09.2017 АКТУАЛНО

Емил Караниколов с кризисен ПР по телевизията

.
Министърът не спи, той медитира
Министърът на икономиката Емил Караниколов се появи в студиото на Нова телевизия, за да обяви, че ”Дунарит” няма никакви проблеми и работи нормално, в ”Емко” имало нередности и затова лицензът им е бил взет, но и там работели.
 
Това прозвуча толкова нелепо, че дори водещият се учуди, но все пак спази изискванията на ролята си.

От тези думи на висшият чиновник излиза, че работниците в "Дунарит" и "Емко" обичат да протестират, че им се пречи да работят от любов към спорта. Най-неодобряваният министър не му мигна окото и продължи да ръси нелепости. Той се отрече дори от любимата си в последно време формула "национализация" на предприятието с неправилни собственици.

След това той мина на собствениците и обяви, че крайният собственик на "Емко" е офшорка и след известно срамежливо отричане, че знае кой е чорбаджията , все пак изплю камъчето- била на Цветан Василев. Водещият разбира се, не го попита дали пък приятелят на икономическото министерство Делян Пеевски няма офшорки и защо не пристъпи към национализация на негови предприятия и фирми.

Нито дума не бе спомената и за последните обвинения срещу него, че нарочно бави разглеждането на въпроса за лиценза на "Емко", за да попречи частните предприятия да се явят на оръжеен търг, насрочен за 2 октомври. Такива "подробности" явно не се вписват в кризисния ПР, който Караниколов се опита да си направи.

Накрая Караниколов не пропусна да се обяви за "защитник на държавните интереси" и обеща да работи за увеличаване на доверието в него, което според последните проучвания копае дъното.

Екип на Фрог
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 7889 |13.09.2017 Президентът Радев: Всички ние платихме цената за КТБ . 4| 7649 |16.08.2017 Проф. Галунов, политолог: България е на последното 28-о място по всички показатели в ЕС . 7| 10236 |02.06.2017 Мракобесие излиза от всички пори на обществото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads