Реклама / Ads
5| 7272 |05.12.2019 АКТУАЛНО

Емилиян Гебрев: Съдебната система е под давление на несъществуваща в правния мир фирма

.
Емилиян Гебрев
Информацията във френския ”Монд” е съвсем нова информация. Нямам задълбочена представа. През 2015 г. през април се извърши масово убийство или терористичен акт. Факт е, че е открито оръжието на престъплението. Известни са преките извършители. Това е потвърдено от прокуратурата най-официално. Това каза бизнесменът Емилиян Гебрев по БТВ.
 

Как тези хора са получили командата, това е процес на изясняване. Ние бяхме на онзи свят. Благодарение на прекрасните лекари, можем да говорим. Става дума за добре планирани действия. Целта е била да се атакуват фирмите ни. В целия този хаос се появи нелегитимна фирма. Задавах си въпроса каква е тя? Тя набира мощ да се меси в съдебната система. От 4-5 месеца междуведомствена комисия прави опит да задържи разрешение за продажба на оръжие в чисто бяла страна.

 

Няма седмица да няма натиск срещу мен и семейството ми. Преди 10 години „Дунарит“ е бил приватизиран. Сега прокуратурата ми повдига обвинение за пране на пари. Къде е била агенцията по приватизация?! Къде са били другите фирми, които са били преди мен? Как е закупена ИПК „Родина“ и „Булгартабак“? Атаките започнаха  два месеца след като заявихме, че искаме да купим „Дунарит“. Трябва да се знаят какви са помагачите на отравянето.

 

Трима души ние бяхме отровени. От 2015 година до днес атаките и пресирането срещу мен продължава. Ние тук при нас мълчим. Излизат фалшиви новини за измислени полети, още повече за момент, когато бях на онзи свят. Не мога да си обясня отравянето. Трима човека бяхме отровени. Бяхме с еднакви симптоми и еднакво лечение. Връзката с Новичок се прави с лабораторията от Финландия. Не я правя аз. Има два опита за покушение срещу мен. Два пъти трябваше да ходя в болница. Никой не ходи там за удоволствие. Беше през май и юни 2015 г.

 

Това се знае. Сега е важно как едва фирма, която не съществува в правния мир, няма един работник и не е платила един лев данък, съдебната система е под давление на тази фирма. Към момента собственикът на „Дунарит“ се казва Емилиян Гебрев и фирмата се казва „Емко“. От 2017 г съдът много пъти разпорежда на Търговският регистър да впише увеличението на капитала, но тя не го прави. Кой ръководи ТР? Той над съда ли е? Кой разпорежда на ТР да не вписва?

 

В нашата страна има прекрасни прокурори и разследващи. Но дали им се дава свобода да работят?! Трети път искам да се запозная с материалите. Но това не ми се дава.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 11799 |11.01.2019 Бойко Атанасов за Фрог: В съдебната власт се раздават тайно пари като при мафията . 2| 8524 |05.04.2018 Съдии: Пламен Георгиев застрашава независимостта на съдебната система . 2| 11091 |18.12.2017 „Афис“: Най-силно е общественото недоверие към съдебната система и синдикатите . 2| 6138 |11.10.2017 И ПАСЕ се заема с корупцията и проблемите в съдебната система на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads