Реклама / Ads
17| 7549 |06.06.2023 АКТУАЛНО

Facebook след избора на кабинета ”Денков - Габриел”

.
Реакции в социалните мрежи за новото правителство
Незабавна бе реакцията на потребителите в социалните мрежи след избора на първото в историята на България ”ротационно правителство” на ”Продължаваме - Промяната” - ”Демократична България” и ГЕРБ. ФрогНюз събра част от отзвука.
 

България най-сетне има редовно правителство. С ясно съзнание за всичките му недостатъци най-искрено му желая успешна работа. България трябва да бъде част от Европа.

 

Най-после имаме редовно правителство. С което се изпълниха и трите ми прогнози: 1. Че ГЕРБ ще върнат мандата си без да представят правителство. 2. Че ГЕРБ ще подкрепят правителство с мандата на ППДБ. 3. Че ГЕРБ ще подкрепят правителство с мандата на ППДБ и с участието на Асен Василев в него. Преди месец казах на един семинар, че вероятността ГЕРБ да подкрепи правителство на ППДБ с участието на Асен Василев в него е над 50%. Тогава ме гледаха странно. Не са виновни, просто не знаят, че уравненията на теорията на системите и математическата социология (позната в някои произведения като "психоистория") работят винаги

 

Следвайте ме за още прогнози

 

В правителството има много добри специалисти, пожелавам им успех. Трябва да се свърши много работа. Но истински сложната задача е в парламента. Без консенсус между политическите сили, без сериозни и бързи реформи, без незабавни действия по смяна на калинките и избор на професионалисти начело на институциите, за да се гарантира работата им, нищо няма да стане. Надявам се, че нито една политическа сила няма да си позволи в този момент да търси дребни политически изгоди. Защото помним какво стана през 2015 г. и как реформите бяха спряни. Защото всички помним как през 2017г. започна яростна анти-европейска пропаганда от най-високо ниво. Но тогава хората не знаеха за чудовищата, които се създават. Сега всички знаят, всички виждат какво правят развилнялите се чудовища. И в България, и по света. Ако някоя партия си позволи да бламира истинските реформи, всички ще знаят, че тя е виновна за поредните откраднати години. Всички. Тъй като съм мил и конструктивен, давам 10 дена на правителството. Не 100, а 10. Обещавам 10 дена да не пиша за политика. За да може правителството, а и парламента да имат време да заработят. 10 дена им стигат. Надявам се, че няма да стане толкова голямо сътресение, че да се наложи да си наруша обещанието. Мразя да си нарушавам обещанията. Успех на правителството и на парламента! Дано имат разум и желание за бързи и решителни действия. Всички имаме нужда. Всички.

 

"България най-сетне има редовно правителство. Кабинетът „Денков-Габриел“ беше одобрен в Народното събрание с гласовете на 131 депутати от "Продължаваме промяната - Демократична България", ГЕРБ и на двама от ДПС. Останалите депутати от движението не гласуваха изобщо.
"Против" гласуваха 69 народни представители от "Възраждане", БСП, "Има такъв народ", независимият Радостин Василев, както и Делян Добрев от ГЕРБ." Инициатива "Правосъдие за всеки"

 

 

"Президентът си тръгна по средата на българския химн и клетвата при избора на редовно правителство от Народното събрание ?! "Лена Бориславова

 

 

"Срещу новото правителство са Радев и московската му кохорта, Копейкин и неговата шайка нацисти, Гешев и всичките му шефове, Нинова с цялата червена craн, Слави и неговата маймунка на синджир, Недялко ПИКливия и кафевите му репортери, цялата ДС nacмuнa, която прати Руди Гела да вади записи, русофилите, Карбовски, Дачков, Симов, Бонев...


С пяна на уста са.


Както и оня михлюзин Дидко Магнитко, за когото тихомълком прокуратурата оттегли преди няколко дни искането за сваляне на имунитета.


Както и по-голямата част от ГЕРБ.


Значи това правителство поне засега е на прав път.


Успех и дано тоя път изгонят и Митрофанова, и всичките ѝ български четирихилядничета", Емил Джасим.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6657 |18.05.2023 ГЕРБ обърнаха палачинката за механизма за разследване на главния прокурор . 12| 9421 |09.05.2023 Илиян Василев: Ни меда, ни жилото от Борисов. Кои са самоналагащите се изводи след днешната му изява? . 15| 9303 |09.05.2023 Адв. Чингарова фалшифицирала изборите в Пловдив в полза на Иван Тотев след заплаха към децата й . 0| 5484 |13.04.2023 Стояна Георгиева: Получихме писмо от Лев инс за да направим разследване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads