Реклама / Ads
11| 8132 |14.10.2014 АКТУАЛНО

Луна пред Фрог: В КТБ няма квестори, няма одитори, точи се банката

.
Източник: Булфото
Вложителите в КТБ са заложници 4 месеца. В момента, в който започнаха да се събират депозантите в централния клон на банката, заключиха централния вход. 2 часа седяхме и чакахме някой да ни обърне внимание. Вероятно не съществуват квестори, заяви пред Фрог нюз певицата Луна.
 

Действията на БНБ са абсолютен фалш и цирк. Служителите на КТБ вършат работата на тъй наречените квестори, които вземат тлъсти хонорари и източват банката. Лично видях това с очите си. Охраната е подменена. Няма нищо общо с реалната охрана, която знам като клиент на банката. Новата охрана ни казва, че квесторите идвали когато си пожелаят и не давали обяснение на никой. Взеха ми данните на личната карта и изчакаха нареждане. На възрастна дама, която също искаше достъп до банката, й стана лошо. Извикахме Бърза помощ и я изведоха през задния вход, забележете. Изкараха я насила през задния вход, за да не могат медиите да дадат гласност на това престъпление, разказва Луна. 

 

Служителите на банката седяха със страх, с притеснение. Никой не смее гък да каже. Каква е тази охрана, от кого чака нареждане тя?! Защо не ни допуснаха горе на 3-тия етаж, за да видим съществуват ли такива квестори? Аз не видях такива!

 

В момента, в който депозантите дойдоха и поискаха да влязат в банката, охраната заключи вратата и ние вътре останахме заключени. Казаха ми, че ако изляза, повече няма да мога да вляза. А ние чакаме квесторите да ни обърнат внимание. Същевременно ми се даде един хубав съвет от господин, който не пожела да се представи. Каза ми, че срещу нас може да бъде заведено дело за нарушаване на някакъв ред. Попитах го за какъв ред говори, като аз само си искам парите. Какво съм направила?, продължих да задавам въпроси. Искам среща с квесторите, да ми отговорят на въпросите. Няма квестори!  

 

Няма одити, всичко е за изсмукване на пари. Ако беше така, щяхме да имаме частично достъп до парите си, убедена е Луна.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 10067 |14.10.2014 Само във Фрог: „Сига-ански” превод на Местановите речи . 36| 10605 |13.10.2014 Отец Боян Саръев пред Фрог: ДПС е мафия, Местан – сноб . 24| 5655 |09.10.2014 Н. Цонев пред Фрог: Прав е Рогозин в реакцията си срещу Шаламанов . 13| 5821 |08.10.2014 Бат Сали пред Фрог: С чисто сърце съм и не се притеснявам

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads