Реклама / Ads
36| 12794 |06.12.2020 АКТУАЛНО

Мехмед Дикме: Доган и Пеевски решават, Борисов изпълнява

.
Мехмед Дикме Източник: БГНЕС
Няма човек в държавата, включително и премиерът, който да е по-информиран от Доган, а информацията е най-важният инструмент. Докато той има лостовете за получаване на тази информация, включително и свръхсекретна, Доган ще продължава да дърпа конците в държавата. В момента той е в пика си. И Борисов не бива да се сърди на истината. Впрочем, контакти между Доган и Борисов има редовно. Доган и Пеевски решават, Борисов изпълнява
 

Това заявява бившият министър на земеделието и горите Мехмед Дикме пред Банкеръ.

 

Доган винаги е гледал на властта като баница и порции. А порциите за него сега са доста големи. Зависимостта на премиера е повече от ясна. За никого не е тайна как стават обществените поръчки у нас. Едва ли някой може да посочи обществена поръчка, спечелена по нормален път, посочва още Дикме пред Банкеръ.

 

Кръгът на Божков е получавал подкрепа от държавата, после тя изчезна. Докато Доган внедри не партийно, а лично доверени хора навсякъде в управлението – и в службите, и в разузнаването, контраразузнаването, в прокуратурата, в следствието, в съда. Няма друг човек в държавата, който да разполага с такъв огромен апарат за собствено ползване. Ако Доган трябва да бъде елиминиран, това минава задължително през смяната на тези хора, заявява бившият министър.

 

Данъкоплатците внасят пари в бюджета. Част от тях отиват за въпросните обществени поръчки. Определен кръг фирми усвояват тези пари и с тях върви покупката на гласове. Този модел е заплаха за демокрацията. Затова сме на последно място в европейските класации, а вече и на световните, катгоричен е той.

 

Мюсюлманите във всяко населено място са под контрол и който не гласува за ДПС, автоматично губи социални помощи, програми за временна заетост. Дори храната за бедни се дава с подписа на кмета от движението. Държавата по никакъв начин не защитава тези хора. Затова те са така наплашени – видели са какво се случва с несъгласните.

 

Доган и Пеевски решават, Борисов изпълнява.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 59| 13458 |21.07.2020 Христо Иванов е пред ТЕЦ ”Варна” и обяви: Ахмед Доган печели от сметките за ток на гражданите /видео/ . 11| 10918 |13.07.2020 Адв. Екимджиев: Маринов е подчинен формално на Борисов, командват го Пеевски и Доган . 34| 12389 |12.07.2020 Проф. Димитър Луджев: Доган нагло демонстрира, че държавата му е бащиния. Гешев е прокурор-гангстер . 7| 14000 |08.07.2020 Пясъкът от плажа на Росенец край Догансарай изчезна! ДБ сезира прокуратурата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads