Реклама / Ads
24| 11373 |29.11.2012 АКТУАЛНО

E. Минчев: Кой сте Вие, Александър Бередин?

.
Евгени Минчев
Александър Бередин, който е съпруг на мис България Антония Петрова, си позволи да ме блъсне арогантно на публично място преди дни. Дойде пред мен, блъсна ме и ме нарече „Смотаняк” и „Педераст”.
 

Защото според него съм коментирал негативно съпругата му и съм се съмнявал в нейната титла мисис Русия. Да, съмнявам се, господин Бередин, но никога официално не съм заявил това. И ако ме удряте заради моите предположения, то цялата журналистическа гилдия трябва да ви удари по един шамар за всичките абракадабри, които направихте с мнимото или пък реално отвличане на годеницата Ви тогава.

Имам точно петима свидетели на Вашето поведение. Уверявам Ви, на хората им омръзнаха фалшиви сензации, а аз в качеството си на абсолютно отегчен от всякакви миски, нямам никакви интереси към личността на съпругата Ви, която се опитвате да защитавате по най-балканския начин. Кой сте Вие, господин Бередин, за да си позволявате да ме стресирате в собствената ми държава и какъв си мислите, че е приносът Ви към България, за да се разпореждате с един журналист и професионалист в ПР-а, какъвто съм аз?

Кой сте Вие, господин Бередин, за да ми искате сметка за коментари, които не сте сигурен дали касаят съпругата Ви? Ще цитирам два коментара, които изглежда засягат нечие самочувствие. Те са публикувани на страницата ми във Фейсбук. „Ако красотата ще спаси света, заради Антония ще сме във вечна война…” И другият - „Мис Крокодил има спешна нужда от ПР. Жалко, че няма ПР-и с ветеринарно образование…” Вие, господин Бередин, ме обвинихте, че сте разпознали моя стил в прекрасния материал на списание Story, в който авторите изразяват съмнение, че Антония Петрова вероятно не е толкова мисис Русия, за колкото се представя. Доведох Ви главния редактор на списанието за да Ви го обясни на място. Замръзнахте, нали…? Съжалявам, че един господин с неясна (поне на мен)  биография, си позволява да се разпорежда чрез сила  с българин, познат с благотворителната си и благородна дейност от 25 години.

Та, скъпи господин Бередин, аз организирам Руския бал, който подържа реномето на държавата, в която сте роден … Вас Ви познавам само като спътник, като сянката на една госпожа, която се лута в избора си на имидж. Ако не сте наясно със себе си - моля, не ми посягайте. Защото мъжът не е орган, а поведение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 10924 |13.12.2011 О. Минчев: Парите от цялата Менделеева таблица отиват у олигарсите . 35| 10349 |04.07.2011 Огнян Минчев: От рецесия влизаме в депресия . 5| 6699 |08.03.2009 Минчо Минчев: Чака ни музикално цунами от Китай . 2| 7813 |06.08.2008 Погребаха Александър Солженицин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads