Реклама / Ads
10| 5367 |16.09.2008 АКТУАЛНО

Не мога да повярвам, че няма зрител на телефона! Вдигам наградата със 100 лв.

.
Това са редовните думи в сценария на всички телефонни тв игри, които раздават пари за въпроси от 2-ри клас. Цените на SMS-те винаги са с малки букви.
 

 

Във всяка една телевизия, било тя национална, ефирна или частна има по една такава телевизионна игра. Правилата са много прости – изпращате SMS до телевизията, който обикновено струва 1.20 лв. и чакате да ви наберат от съответното предаване. В някои от игрите дори има условие да станете 10-ти обадил се. Въпросите, на които трябва да отговорите, са наглед елементарни – „Познайте липсващата дума – Рано пиле рано _ _ _ ?” В други пък сложните загадки са от вида „Коя буква липсва в ко_а?”. Водещите са добре изглеждащи млади дами, чиято мисия е да говорят през цялото време на предаванията какви ли не неща. Ето и някои от най-традиционните цитати: „Тук, в себе си държа плик с 1200 лв. Не мога да повярвам, че все още нямаме зрител на телефона! Увеличавам сумата с още 200 лв. Стоп! Спирам хронометъра...Човече, не мога да разбера защо не искаш тези 1400 лв.? С тях ти можеш да отидеш на море, да си купиш ъъъ, да си купиш много неща... Ало, имаме ли зрител на телефона (чува се сигнал заето). Неее, връзката се разпадна! Остават ни още само 2 минути до края на предаването! Хайде, уважаеми зрители, побързайте! Последен зрител, казвайте бързо кое е това животно, върху, което пресичаме. Отговор: Зебра! Правилен отговор!” След което моментално връзката е приключена, финални думи и край. В някои случаи пък се подготвят думи с крайно абстрактна загадка. „Коя буква липсва в ко_а?” Коза? Кола? Кора? Кова? Грешни отговори, оказва се, че е коса, изречено отново от онзи последен зрител. И наистина това е думата, която водещата е сложила в плика, който през цялото време държи в ръцете си. Наскоро в една от телевизиите беше пусната подобна игра с награди от по 30-40 хиляди лв. Зад нея стоеше Боби Цанков. Той разбира се беше заловен от СЕМ, а предаването му – свалено.

Васил Василев

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 12551 |16.09.2008 Разликата между 7 и 8-ми клас – 150 лв. . 3| 5528 |16.09.2008 В полицията въведоха "бронирани сутиени" . 26| 9929 |15.09.2008 Отнемат „Черноризец Храбър" от Калин Руменов. Колко страшно! . 1| 5452 |15.09.2008 Мики Рурк на върха във Венеция. Де Ниро и Пачино отново заедно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads