Реклама / Ads
0| 4813 |22.12.2021 АКТУАЛНО

Как да залагаме от мобилен – Betano mobile решения

.
Идването на новия онлайн букмейкър Betano, се хареса на много играчи. Един от поводите за тяхното одобрение е, че брандът предоставя разнообразие от опции за мобилни залози. Имайки предвид големият интерес към залаганията чрез смартфони и таблети, е нормално да се одобрят мобилната версия на сайта Бетано, както и приложението за устройства с Android или IOS. Повече по тази тема, ще можете да прочетете в статията, която подготвихме за вас читателите ни.
 

Betano мобилна версия
 

Мобилният сайт на Betano е много добро решение за залози от мобилни телефони. Въпросната мобилна версия не изисква сваляне на допълнителен софтуер и можете да влезете с нея директно от браузъра на смартфона, айфона или таблета. Тук е важно да обясним на потребителите, че Betano mobile предоставя достъп до спортните залози, LIVE залозите и казино игрите. С други думи има си всичко, което ще можете да откриете и в десктоп версията за персонални компютри.

 

Разбира се, използвайки мобилната версия на уебсайта на Betano, ще разполагате с функции за затваряне на залога (кеш аут), бет билдъра, преките предавания на мачовете и прочие. Нито една функционалност не е изпусната, което издава висок професионализъм от страна на оператора.

 

Мобилно приложение на Бетано
 

Има немалко играчи, които са свикнали да използват специалните приложения на букмейкърите. Поради тази причина съществува се предлага betano мобилна апликация, която тръгва на мобилни апарати с операционни системи Android или iOS. Потребителите харесват апликацията, тъй като с нея стигат лесно до всички предложения и правят залози с едно движение на пръста.

 

Бетано обаче прави разлика от немалко бетинг компании, защото още при дебюта си, ще предложи на играчите мобилно приложение, а не само мобилна версия на уебсайта. Това се посреща на драго сърце от клиентите, тъй като те биха желали повече опции за мобилни залагания. Очакваме да видим, как ще бъде посрещнато приложението от българите.

 

Защо мобилните залози са толкова важни?
 

Мобилните залози в Бетано са важни, тъй като немалко залагащи използват своите телефони, за да играят. Това е по-доброто решение, отколкото да се стои пред компютърния монитор с часове. За тръпката да залагате през мобилния научете тук в тази статия, където е посочено, как могат да се печелят средства чрез залагане от смартфон или таблет. Естествено, би било разумно да си припомним и рисковете от хазарта, тъй като те не са никак малки, както всеки от вас знае.

 

Независимо, дали залагате от компютър, или от телефон, е нужно да внимавате, за да не похарчите повече, отколкото може да си позволите. Да, наистина е удобно да стоите пред дисплея на смартфона и да практикувате хобито си, но бъдете умерени, ако не искате да допуснете грешка.

 

Обобщителни думи
 

В публикацията ви известихме за мобилните решения на Betano. Новата компания влиза в България, за да се конкурира с останалите хазартни оператори и както виждате вече предлага интересни услуги за новите си клиенти. Как ще бъдат посрещнати мобилните услуги на новия бранд, ще получат ли те добър отзвук и ще бъдат ли полезни за играчите, остава да разберем в близкото бъдеще. А сега е време да приключим със статията и ви пожелаваме много успехи. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8494 |28.01.2014 Пием, пушим и залагаме като за световно . 4| 8970 |17.07.2013 Мобилен лазерен център лекува кариесите при отец Иван . 0| 6367 |05.06.2013 "България си ти!" стартира проект за мобилен дентално-лазерен кабинет със собствени средства

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads