Реклама / Ads
26| 11663 |01.06.2015 АКТУАЛНО

Осман Октай пред Фрог: Делян Пеевски е финансовият посредник на КОЙ

.
Осман Октай
Тези , които управляват и кадруват чрез модела „Доган” са същите играчи, които комуникират с абсолютно всички лидери и партийни централи. Нито една партия от тези осем, които сега са в парламента, не прави изключение. Това каза пред Фрог нюз бившият висш функционер на ДПС Осман Октай по повод усещането, че премиерът Бойко Борисов и КОЙ са в един лагер.
 

Не случайно остават да висят във въздуха зависимостите, дори и при местните управляващи. Няма независими политици от задкулисието. Казват, че Делян Пеевски е КОЙ.  Не е така. Той е финансовият посредник. Има още политически, властови посредници. Има посредници за всичко, както е било по време на прехода. За всяко нещо си има посредник. Ще дам и един красноречив пример. Появи се едно 26 годишно момче за директор на едно фирма. Тя от своя страна подписа договор за закупуването на „Кремиковци” . След това момчето изчезна. Винаги си има посредници за всяка ситуация. Има си маша-политическа, финансова и т. н. Има си и посредници в съдебната система като главни прокурори. Има си хора и във властовите кръгове. Проблемът на хората е в това, че постоянно се питат кои медии не са посредници на властта, кои журналисти не работят за модела КОЙ. За съжаление се опитват всички нас да ни превърнат в обслужващи граждани на този модел, допълни Октай.

По думите му КОЙ е събирателен образ на това задкулисие. В случая с назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, се отключи част от истината за един от образите на това задкулисие. Не е случайно, че едни и същи анализатори обикалят в медиите. Не е случайно и че едни и същи външни продукции се лансират по телевизиите. Те си имат посредници за т. нар. заблуждаване на гражданското общество, обясни Осман Октай.

Какво мисли бившият ДПС функционер за ситуацията в Гърмен, можете да прочетете утре в рубриката „Интервю”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 15195 |27.05.2015 Юристи пред Фрог: Цацаров ще е новият министър-председател . 28| 10680 |26.05.2015 О. Октай: Проблемът с циганите е страшен, вече е и европейски . 15| 7691 |23.05.2015 Прокуратурата прекрати разследването срещу биячите на Октай Енимехмедов . 37| 8896 |21.05.2015 Проф. Аврамов за Фрог: Науката ни е пред ликвидация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads