Реклама / Ads
9| 8783 |22.01.2018 АКТУАЛНО

Андрей Райчев: Явно Радев не е нито руски агент, нито президент на БСП

.
Андрей Райчев
Румен Радев явно не е нито руски агент, нито е президент на БСП. Това става видимо от дейността му през последните шест месеца. Той е независим човек. Корнелия Нинова се оказа права, като заяви, че го издига, за да победи, а не да й слугува.
 
Пълна спекулация се оказа и тезата, че той не е натовски генерал. Това каза пред bTV социологът Андрей Райчев. Заедно с него гост беше и политологът Румяна Коларова. Двамата коментираха първата година от президентския мандат на Румен Радев.

"В момента има остро политическо противопоставяне. На този фон Румен Радев може само да печели. Има сериозен рейтинг. Радев изпълва представата за президент. Все пак първите три месеца бяха много слаби със служебното правителство. Имаше и други скандали, но Радев успя да се научи. Чисто пиарски успя да потули няколко скандала. Трябва да му отдадем заслуженото за това, че се учи", каза Коларова.

"Румен Радев не държи дълги речи. Кратко, ясно и точно. Така печели, защото явно българският народ го хареса. Радев е реално независим и не е поставено лице. Радев седи на свое място и си изгради собствен образ. В момента Бойко Борисов е отдал приоритет на външната политика и Радев се вписва добре. Борбата между Бойко Борисов и Румен Радев е неизбежна. Все пак не трябва да забравяме, че Радев има 22 посещения в чужбина", разкри Райчев.

"Сблъсъкът между президента и ГЕРБ се случи при предаването на властта и преминаването към нормален кабинет. След това нещата утихниха, защото няма поле за скандал между президент и парламент. За мен Радев направи грандиозен гаф, като в новогодишното си обръщение не спомена, че тази година е година на европредседателство. Добре, че ГЕРБ тогава се занимаваха с други неща. Не знам дали го е направил нарочно, но ако е така, това е сериозен геополитически гаф", добави Румяна Коларова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 12986 |18.06.2017 Избраната съдийка Пашкунова е гледала дела на Андрей Луканов и Цветан Цветанов . 6| 5122 |26.03.2017 Андрей Райчев: Възстановен е бипулярният модел от 90-те . 6| 5410 |05.10.2014 А. Райчев: БСП е на път да загуби монопола вляво . 71| 8624 |23.11.2013 Пророкът Андрей Райчев: Орешарски ще управлява колкото си иска

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads