Реклама / Ads
9| 5289 |02.11.2021 АКТУАЛНО

Расате: Излиза, че обществото ни е изцяло педерастко. Няма неезачитане на обществото

.
Не съм под домашен арест и нямам задължението да чакам призовкар на някакъв адрес. Прокуратурата общува през медиите. Има и други начини да бъда призован. Например с телефонно обаждане. В полицията и прокуратурата са добре запознати. Излиза, че обществото ни е изцяло педерастко. В едно такова деяние няма нарушаване на обществения ред. Няма незачитане на обществото. До доказване на вина всеки в тази държава е невинен.
 

Това заяви в ефира на Българската национална телевизия Боян Расате, кандидат за президент и лидер на БНС.

 

Коментарът му идва след разразилия се в събота скандал. Расате и група от няколко души нахлуха в офисите на организация, занимаваща се с правата на хората с различна сексуална ориентация. Нанесени бяха материални щети, а според разказ на жена, тя е била ударена в лицето от Расате. Самият той отрича. Междувременно прокуратурата поиска от Централната избирателна комисия да снеме имунитета на кандидата за "Дондуков 2", а след като това се случи, повдигна и обвинение за престъпление от общ характер. Днес призовкар се опита да издири Расате на постоянния му и настоящия му адрес, за да връчи призовка, но той не бе открит.

 

Пред БНТ Расате обясни случилото се с целенасочена атака и "публичен линч".

"Българската държава не съществува, защото е под управлението на американския посланик Херо Мустафа и на още 200 субекта със странна сексуална ориентация. Вие правите провокация и внушения. Не може да допускате нищо. Как ЦИК взе решението да свали имунитета на Боян Расате? Кой преценява дали доказателствата на прокуратурата са верни? ЦИК ще ми върне ли имунитета, ще ми възстанови ли гласовете поради внушението, че съм извършил нещо?", попита още Расате.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 24813 |27.07.2020 Миролюба Бенатова: Опит за подкуп на обществото с европейски пари . 2| 7590 |25.06.2020 Психолингвист: Властта се разкрачи и разтрои и обществото подцени изпълнението на мерките . 25| 15702 |26.03.2020 Васил Божков: Рано или късно обществото осъзнава, че то е държавата, а не временно домогналите се до власт . 5| 9796 |09.04.2019 КПКОНПИ крие всякаква информация от обществото, съдът я спуква от присъди

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads