Реклама / Ads
16| 9292 |18.06.2020 АКТУАЛНО

Гл. редактор на Фрог нюз: Борисов хвърля топката в полето на президента, Манолова, на БСП, но не и на ДПС

.
Катя Илиева
Хвърля топката в полето на президента, на Мая Манолова, на БСП, с изключение на един единствен играч ДПС. Можем да си направим много изводи, от кого се страхува Борисов. Той много добре знае, че службата за сигурност отдавна е подкопана, но тя е подкопана най-вече от хората, които са от обкръжението на Пеевски.
 

Това каза главният редактор на Фрог нюз Катя Илиева пред Телевизия 7/8.

 

За снимките и записа Борисов избра тезата на отричането, която се приема за най-примитивната защита. Това вярно ли е, не е вярно, ти открадна ли, не откраднах, ти уби ли ли го този човек, не го убих. Това между другото е по-характерно за престъпния свят,. Най-лошото е, че този начин на защита хваща голям дикиш, счита се за най-популярна и най-добре възприемащата се, коментира тя.

 

Начинът, по който Борисов обработва целия този скандал, заедно със записа и снимките, показва за пореден път неговата същност. Първо, за да го вкараш в един обяснителен режим, разбира се, че не е лесно, все пак той е премиер, това е губеща позиция, всички пиари го знаят. Забележете, той извършва една проекция, аз съм прост и вие сте прости, аз съм лош и вие сте лоши, каза още тя.

 

От всички тези лица на снимката, има един, който обаче със сигурност постът му е по-сигурен от на всички останали. Ето го зад гърба на Борисов, Владислав Горанов. Ако ще да се скъса, Борисов няма как да го махне, защото знаем, че е свързан с ДПС. Недейте да бъдете сигурен, че ако Борисов си замине, си заминава и той, направи коментар Катя Илиева на фона на снимката от пресконференцията.

 

Всички са уплашени, това е лидерска партия и ако лидерът бъде свален, всички останали си заминават. Преди да станат депутати, кои бяха тези хора, с какво бяха известни, какви са тези хора, как ще продължат нататък. Воят идва от тях, те се страхуват, зверски се страхуват за битието си, за оцеляването си, допълни тя.

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 21951 |18.06.2020 Илиян Василев: Записът с Борисов е докладван на най-високо равнище в западните столици . 13| 20978 |17.06.2020 Росен Миленов пред Фрог: Приятел на Борисов му скрои яко шапката . 29| 20557 |15.06.2020 За дупарата, мъртвите медии и въпросите към Борисов . 16| 16096 |10.06.2020 Станислав Балабанов от 7/8: Борисов разигра цирк, когато изгони Севдалина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads