Реклама / Ads
1| 20499 |25.03.2016 АКТУАЛНО

Само във Фрог: "Библиотекарския" сваля Борисов, назначи си премиер

.
Бойко Борисов
Бившите ченгета от т. нар. "Библиотекарски институт" решиха тотално да свалят от власт премира Бойко Борисов на тайна сбирка преди няколко дни. Това научи Фрог нюз от източници, присъствали на срещата. Те действали по заръка на мафиотския модел КОЙ, чиито интереси напоследък били силно накърнени след спирането на обществените поръчки и драмата с "Булгартабак".
 
Заговорниците дори наредили кой на кое място да седне след тихата им революция. Според плановете им за поста министър-председател най-добре им се виждал настоящият кмет на Бургас Димитър Николов. Той се ползвал с любовта на съгражданите си, пък и младостта играела в негова полза. Освен това името му не било забъркано в скандали, което щяло да му донесе само дивиденти. За шеф на ГЕРБ бившите ченгета си харесали Цветан Цветанов. След съдебните дела им се струвал коренно променен, станал много мек и това им вършело работа, защото лесно можели да се договорят с него. Членовете на тайната сбирка прогнозирали, че най-добре било жена да стане президент, за да могат и нея лесно да си я въртят на пръста.

След политиците пък върви съвсем друг сценарий за промени, който тотално изключва Цветанов от значимите постове в държавата. За министър-председател се спряга името на Томислав Дончев, а за президент това на Бойко Борисов. В последното си телевизионно интервю той не отрече, че няма да се кандидатира, което яростно правеше преди това. Само уточни, че юни кандидатурата на ГЕРБ ще бъде огласена. Две имена на жени пък се въртят в рулетката на слуховете за шеф на партията-това на Лили Павлова и на кмета на София Йорданка Фандъкова.
 
Тотален сблъсък на интереси се вихри и по оста Русия- САЩ. Наши източници довериха, че първите много искали да видят бившия премиер Симеон Сакскобургготски в сградата на „Дондуков”2, на мястото на Росен Плевнелиев. Американците пък залагали на лицата от Реформаторския блок и по-специално на ДСБ. Твърди се, че ГЕРБ били наясно с щенията отвъд океана и по тази причина се опитвали в момента да разцепят РБ, както и да елиминират представителите на ДСБ от политическата сцена. Хората на Борисов имали притеснения, че ако на балотаж за президентските избори стигнат кандидатите на ГЕРБ и РБ, то можело и да загубят играта. Молели се на финалната права да срещнат само кандидата на БСП, за да са по-сигурни, че победата им е в кърпа вързана.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 11597 |22.03.2016 Само във Фрог: Подготвят се атаки в 6 града в Европа, сочи секретен доклад на службите ни . 0| 7053 |22.03.2016 Абуаси пред Фрог: До 3 г. и България може да брои атентатите . 22| 10675 |20.03.2016 Само във Фрог: #КОЙ пробута 471 началници в МВР без конкурс . 55| 19801 |08.03.2016 Само във Фрог: Данъчните в Турция погнаха Доган и Пеевски, отнемат имоти на техни авери

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads