Реклама / Ads
10| 18100 |07.01.2018 АКТУАЛНО

Само във Фрог: Ченгета объркали къщата на Росен, шефът на полицията на София-област кара ски на Боровец

.
Ченгетата объркали къщата, в която се е укривал Росен Ангелов при атаката в софийското с. Луково в края на миналата седмица. Маскираните и въоръжени до зъби служители влезли в съседна вила. След като усетили, че са сгафили, едва тогава се насочили към правилното място. През това време Росен духнал, съобщиха за Фрог нюз разследващи.
 

Грешката на МВР се оказала фатална, но за нея старателно се мълчи от вътрешното ведомство. Ченгетата пропуснали да се подготвят предварително и да проучат обстановката и региона. Това им изиграло лоша шега. Куриозното е, че преди да действат столичните полицаи не потърсили съдействие от местните криминалисти и районните инспектори, които били наясно коя вила се обитава през зимата и къде има хора. Те си повярвали, че сами ще се оправят в трудния терен.

 

Докато цялата държава се тресе от ужас къде може да се укрива Росен и дали няма да пострада някой човек, шефът на ОДМВР-София област Георги Григоров, който пряко отговаря за сигурността в Луково,  кара ски на Боровец, алармираха източниците  ни от МВР. Те уточниха, че на полицейските началници се раздават специални карти за тях и семействата им, за да разпускат в планинския курорт.

 

 Фрог научи, че докато Григоров отмаря, през последните два дни в издирването на шесторния убиец са ангажирани 475 ченгета. Отделно от това е пратена и военна бригада от Пловдив. Шефовете на МВР продължават да се правят на ощипани, дали ще потърсят отговорност на издирвачите, които в продължение на 8 години не са успели да задържат Росен Ангелов и да го тикнат в затвора, за да си изтърпи присъдата за блудство. Уточняваме, че издирването на територията на страната е поверено в ръцете на специализиран сектор, който се намира в Главна дирекция „Национална полиция“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6536 |05.01.2018 Само във Фрог: Убитият Неделчо последно работил във фирма за събиране на скрап . 3| 6091 |04.01.2018 Само във Фрог: Търсеният Росен бил обявен за издирване преди убийството заради друго дело . 18| 13320 |04.01.2018 Първо във Фрог: Намериха кървави дрехи във вилата на издирвания Росен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads