Реклама / Ads
57| 14330 |23.04.2014 АКТУАЛНО

Само във Фрог! Пребиха жената и дъщерята на свидетел по "Октопода"

.
Пламен Устинов
Пребиха съпругата и дъщерята на един от основните свидетели по делото "Октопод" Пламен Устинов. Задържан от полицията обаче е Устинов, който се опитал да помогне на майката и дъщерята. Местен прокурор пък веднага се появил в ареста и предупредил бившия служител от НСО, че ще му бъде отнето личното оръжие, за което Устинов има разрешително.
 
Съпругата Ангелина е със счупен зъб и множество синини, както и дъщерята, която е ученичка в последния гимназиален клас. Двете са си извадили медицинско за нанесения побой, в който участвали няколко жени и мъже, научи Фрог нюз от свидетели на екшъна.

"Целта е да ми се отнеме пистолета и да остана абсолютно беззащитен срещу провокациите, които непрекъснато се предприемат от близки до Алексей Петров хора. Няма да мога да защитя и близките си, които всекидневно са подложени на тормоз. Това от София не се вижда, но в Тетевен всеки го знае, заяви пред Фрог нюз Устинов. Бях призован като свидетел по делото и изпълних гражданските си задължения. Последваха седмици и месеци на атаки срещу мен, включително и от длъжностни лица от състава на полицията и прокуратурата. Те не спират и до днес. Говоря за местно ниво. Не се чувствам защитен. Чувствам се мишена, която може да бъде отстреляна всеки момент. Постоянно са обиждани и нападани мои роднини, включително и физически. За да е тормозът пълен, срещу мен са заведени и 6 дела, някои от които направо абсурдни. Въпросът е да бъда влачен по съдилища, да наемам адвокати, за което нямам вече никакви средства. Опитват всякакви провокации, за да ме изкарат от равновесие. Местни прокурори и полицаи се държат, сякаш са лично назначение на Петров и имат да му връщат услуга. Аз изпълних дълга си към държавата, но тя остави мен и семейството ми на произвола. Очаквам най-лошото...", споделя свидетелят.

По решение на магистратурата двама полицаи охраняват Устинов като важен свидетел. В момента на побоя обаче те били пред неговата къща, а съпругата и дъщеря му се прибирали сами от тържество на свои близки послучай абитуриенството на тяхно дете. Гардовете са от местното полицейско управление. Те не са се намесвали в разправията.

Пламен Устинов е сред основните свидетели по делото "Октопод". Подсъдими по него са Алексей Петров, наричан още Трактора, Антон Петров - Хамстера, Марчело Джотолов, Кирил Топалов, Янко Попов и Цеко Йорданов. Шестимата обвиняеми се защитават от около 20 адвоката, като 6 от тях са само за Алексей Петров.


Очаквайте шокиращи подробности в рубриката "Ъндърграунд"

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6401 |06.04.2014 Само осем университета вдигат таксите . 12| 8198 |28.03.2014 Не само яйца и бонуси за чиновниците по Великден . 24| 8860 |18.02.2014 Дучето пред Фрог: Само в България ти разбиват главата, когато замеряш полицай . 43| 9439 |06.01.2014 Сидеров се бие в самолета за Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads