Реклама / Ads
6| 21508 |30.11.2018 АКТУАЛНО

Само във Фрог: „Вечният“ зам.-директор в МВР изненадващо напуска системата

.
Константин Димитров с шефа на СДВР
Зам.-директорът на Главна дирекция ”Национална полиция” Константин Димитров напуска системата на МВР. Той се сдоби с прозвището „вечният“ заради дългите години, които успя да се задържи на високия пост.
 

Димитров е поискал да си тръгне, като е посочли лични причини. Това изненадало колегите му, които го харесват заради премерения тон  и сдържаност, която проявява в работата си. Някои допускат, че може да е бил посъветван да си тръгне, за да освободи мястото за определен от политиците човек.  за разлика от много началници в МВР, Константин Димитров, умишлено или не, е избягвал публичната известност. За това и не е особено  разпазнаваем в обществото, макар мястото му да е едно  от най-отговорните в системата. Освен този пост вакантно продължава да бъде мястото и на главния секретар.

 

Продължава упорито да се коментира, че за него се гласи бившият главсек Светлозар Лазаров. Преди около месец Валери Симеонов скочи срещу това предложение на „Атака“. След махането му от вицепремиерския пост, обаче, това не е изключено да се случи, макар, че споменът за позорната акция в Лясковец, при която загина командосът Емил Шаров, не е отминал.   Сред ченгетата се коментира, че шефът на хасковската полиция Ангел Цанков също бил спряган.

 

Основание да мислят така им давал факта, че демонстрирал близост с шефа на МВР Младен Маринов.  В момента „се клатят краката“ и на директора на полицията във Враца Янко Янколов. В момента Инспекторатът го проверява по сигнал за злоупотреби, пуснат от неговия заместник Николай Григоров.

В момента се прави чистка в звеното, което се бори в автокражбите в ГДНП. Причината е, че голяма част от оперативните работници са се заиграли с бандитите и са започнали да ги покровителстват.  Целта е те да бъдат отстранени.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8459 |24.11.2018 Само във Фрог: Цацаров уж критикува варненската прокуратурата, но издига шефа й . 10| 22132 |24.11.2018 СОБТ пред Фрог: Шефът ни накара да правим демонстрация пред приятелката му, „министър Мето“ знае, но мълчи . 10| 13609 |21.11.2018 Само във Фрог: Бунт зрее в полицията заради натиск и чистка от полицейски шеф . 9| 17988 |20.11.2018 Красимир Кънев за Фрог: Иванчева и Петрова са настанени не в килия, а в тоалетна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads