Реклама / Ads
9| 13433 |18.09.2018 АКТУАЛНО

Само във Фрог: Полицейски шефове бесни, че им се развалят повишения заради Маринов

.
Полицейски началници се „тръшкат”, че им се развалят схемите за повишение със забавянето на указа за освобождаването на Младен Маринов от поста главсек на МВР. Те признаха пред Фрог, че всеки се надява да седне в стола на този преди него, ако рокадата на полицай №1 стане факт.
 

Заради трепетите около Младен Маринов, ченгетата са занемарили работата. След сутрешната оперативка, на която се обсъждат разминаванията по тази тема между управляващи и президент, те се спускат да разузнават. Всеки звъни и се среща с влиятелни хора, които биха могли да знаят повече около указа. След това обменят данни за наученото и правят анализи и прогнози. „Целта е да се махне Младенов, за да може да се отпуши системата и всеки, който си е мечтал за по-висок пост, да се намърда. Най-смешното е, че мераклиите за едно място са поне петима. Тези, които се точат за апетитните места, изобщо се си правят сметка, че политическите лобита решават кой къде ще бъде, без значение кой колко работа е свършил, уточниха източниците ни от МВР.  

 

Както Фрог съобщи, за мястото на Младен Маринов се готви шефът на полицията Христо Терзийски. За неговото място пък се спряга дансаджията Марио Трифонов. На подчинените на Терзийски това им се струва невъзможно. За това мнозина от тях вижда себе си на този пост.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 12557 |10.09.2018 Първо във Фрог: Гласят Христо Терзийски за главен секретар на МВР . 18| 18195 |04.09.2018 Само във Фрог: Държавният департамент на САЩ е предупредил Борисов да не заиграваме с фирми от забранителния списък . 6| 10723 |29.08.2018 Само във Фрог: Мантинелата при обърнатия автобус на „Тракия” била същата като тази на Своге

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads