Реклама / Ads
7| 7025 |02.01.2024 АКТУАЛНО

Съобщение от Харков: Не се тревожи за мен, тревожи се за България! Не си ли представите какви варвари са орките на Бункерния, загубени сте!

.
"Днес, в Харков, това е домът на мой приятел", пише проф. Николай Слатински, експерт по национална сигурност и публикува кадри от ударите.
 

Проф. Николай Слатински, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Днес, в Харков, това е домът на мой приятел.


Втори приятел от Харков ми пише:


- Този път ударът бе съвсем близко. Първо видях светкавица, после мина сеизмичната вълна, едва след нея взривната вълна. Жив съм. Не се тревожи за мен. Тревожи се за България! Защото не можете, очевидно да си представите, какви варвари са орките от Мордор на Бункерния! А трябва да се опитате да си представите. Трябва! Иначе сте загубени. Това са допотопни чудовища. Това е най-лошото, което е пъплило по нашата нещастна Земя.






 

В светлината на смъртоностите атаки на Русия срещу цивилното население на Украйна в последите дни, припомняме и части от текст на професор Слатински,  препубликуван от ФрогНюз на 9 октомври 2023 година. В публикацията си експертът по национална сигурност е категоричен - над България е надвиснала пряка заплаха от Русия:

 

Това е България в наши дни. „Интегрирала“ в неразкъсваема връзка и непробиваема сплав както най-лошото от соца, така и най-лошото от фасадната, формалната, повърхностната и имитационата демокрация.


Ако така продължи да деградира (въпреки стремежите на читавите хора да я превърнат в европейска, нормална, демократична, модерна държава), България ще заприлича окончателно на гнила круша, готова да падне в лапите на онзи, който разтръска малко по-безжалостно клона, на който тази гнила круша виси. Или ако удари гнилата круша със зъл прът.


Кой може да направи това?


Естествено, че Русия!


През последните месеци, дори буквално през последните седмици вероятността Русия да причини зло на суверенитета, териториалната цялост, свободата и независимостта на България се увеличи и вече е 25%, като този процент постоянно нараства.






РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА НЕ САМО ЗА НАШАТА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, А И ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА СТРАНАТА НИ.


1. Русия инсталира на върха на държавата свое опасно и вредно острие, чрез което тя блокира жизнено важните кадрови промени в службите за сигурност и в Българската армия, където тя държи съдбоносни контролни позиции.


2. Русия вкара в Народното събрание сериозна група свои протежета и агенти за влияние, които влизат във всички парламентарно представени партии без, евентуално (дано!), ДБ.


3. Русия е „продухала“ съответни канали, чрез които документи на НАТО и България с най-високи нива на секретност кацат на бюрото на все още не обявената за персона нон грата Митрофанова и бъкащото ѝ от шпиони и доброволни доносници посолство.


4. Русия системно и щедро финансира медии и сайтове, издателства и неправителствени организации, които провеждат откровено проруска, прорашистка и антиевропейска, антиевроатлантическа политика.


5. Русия пряко оказва материална и логистична подкрепа и подклажда, подбужда, надъхва и насъсква протестите на социални и синдикални групи за ерозия на държавността и дестабилизиране на държавата.


Целта е откъсване на България от НАТО и ЕС и превръщането ѝ в Задунайска губерния - отколешната стратегическа цел на Руската империя, Съветския съюз, Руската Федерация... Лелеяна мечта на мнозина руски имперци или имперски руснаци, чиито имена все още носят наши улици и площади.


България е в опасност!


Не, нещо повече – над България е надвиснала пряка заплаха.


Отечеството ни е в огромна беда. Никога тази беда не е била толкова пряка, директна, непосредствена и стремително връхлитаща ни...




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7091 |01.01.2024 От 1-ви януари: По-скъпа вода, по-евтин газ, а минималната заплата - 933 лв. . 10| 6737 |31.12.2023 Илиян Василев: Нидерландците свалиха своето вето само заради това правителство. Защото имат доверие . 51| 14006 |30.12.2023 Това Ванга не го е предрекла: Кратка, но точна прогноза какво я чака Русия през 2024 г. . 8| 6946 |29.12.2023 Интернет предозиране: Манолова играе на Дженга с флекс, Волен Сидеров учи какво е sugar daddy

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads