Реклама / Ads
0| 3557 |14.02.2023 АКТУАЛНО

Теодор Ушев: Шокиращо е, че млади хора са индоктринирани с мисълта за ”ненормалния, тъп” Запад

.
Теодор Ушев
В своя профил в социалната мрежа Фейсбук световноизвестният режисьор и аниматор Теодор Ушев написа, че в глобален аспект ”светът не функционира с: корупция, тънки сметки, шуробаджанащина, плащане и врътки.” Изискват се много качества като: честност, почтеност, талант и др., за да бъде един човек забелязан и оценен.
 

Режисьорът и аниматорът Теодор Ушев заяви категорично: "Няма как да градиш стени около собственото си квартално "величие" - и да искаш да си "разбран".

 

Ето пълния текст на публикацията на Теодор Ушев:

 

От няколко седмици ме гложди една мисъл: "Наистина ли разни клетници смятат, че е възможно един артист, художник, писател, да бъде "лансиран" извън "наше село", само защото споделя ценностите на съвременната цивилизация, толерантността и демокрацията?"


Наистина ли смятат, че за да бъдеш популярен извън "кръчмарския кръг", се изисква единствено да си "политкоректен", каквото и да значи това? Че е възможно "некадърници" и "бездарници" да бъдат тачени извън "изтънчената" зона на дворските тоалетни?


Или просто така е по-удобно, за да оправдават собствената си неспособност да комуникират, общуват; липсата на елементарни социални способности на общуване, функционалната неграмотност, консверватизма, закостенелите виждания и методи.


Не, светът не функционира, както е заложен във ваше село - с корупция, тънки сметки, шуробаджанащина, плащане и врътки. Нито в изкуството, нито в бизнеса, нито в политиката.


И колкото по-скоро го разберат неоправданите "клетници", жертви на конспирацията и световната неправда - толкова по-лек ще им бъде живота. Няма как да градиш стени около собственото си квартално "величие" - и да искаш да си "разбран".


Това, което е шокиращо за мен е, че дори млади хора са индоктринирани с мисълта за "ненормалния, тъп" Запад.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6322 |09.02.2023 Теодор Ушев за застреляния психолог Иван Владимиров-Нав: Агресията на ”чорапниците” в тази държава е диагноза . 0| 10401 |17.04.2022 Бойко Станкушев: Гешев е силно некомпетентен . 8| 19337 |16.12.2021 Посланик д-р Огнян Гърков: От министър Иван Башев до Теодора Генчовска . 53| 160333 |02.08.2021 Теодор Ушев: Ако бъде избрано правителство на Слави, ще бъда първият, който ще извика - ”Оставка, мутро!”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads