Реклама / Ads
34| 6447 |23.11.2013 АКТУАЛНО

Цветанов: Коалиции с БСП и ДПС са абсурдни

.
Коалиции с БСП или ДПС са категорично изключени за ГЕРБ. Единствените логични партньори за нас след предсрочните избори са партиите от дясното политическо пространство. Това каза в петък вечерта заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред повече от 200 души на семинар на структурите на ГЕРБ – Пловдив област.
 

Цветанов и областният координатор на структурата Здравко Димитров се срещнаха в Хисаря с кметове, общински ръководители, общински съветници, секретари и членове от областните структури на партията. По време на срещата Цветанов подчерта, че миналата седмица вече по безспорен начин е проличал новият стратегически съюз в българската политика – този между БСП и ДПС. „За да противодействаме на популистките действия на тези две партии, е необходимо в следващия парламент ГЕРБ заедно с център-дясно партиите-членове на ЕНП да върнем европейската перспектива пред България”, посочи Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че досега винаги ГЕРБ се е явявала самостоятелно на избори и отново ще направи същото. „За да избавим България от порочното управление на БСП и ДПС обаче е нужно да активизираме максимален брой хора с дясно мислене, които да създадат възможността за формирането на дясно управление след изборите”, добави Цветанов. „ГЕРБ е единственият силен противник на днешните управляващи и с помощта на партньорските десни партии заедно можем да върнем на България европейските перспективи и възможности, които БСП и ДПС отнеха, за да дадат държавата на концесия на мафията, както се посочва във френския печат”, каза още Цветанов.

Цветанов  предупреди членовете на партията да не се поддават на политически натиск и репресии и даде пример със себе си и редицата съдебни дела срещу него. „Репресиите ще продължат, защото това е единствения шанс на отиващите си управляващи да се опитат да дискредитират ГЕРБ и силните фигури в партията като председателя Бойко Борисов и други”, посочи Цветанов. Цветан Цветанов поднесе пред членовете на ГЕРБ – Пловдив област поздравленията и благодарностите на лидера на партията Бойко Борисов за участието им в митинга в Пловдив миналата седмица. В края на срещата Цветанов раздаде членските карти на новите членове в организацията по общини. 308 са желаещите от 17-те общини в областта, които се присъединиха към редиците на ГЕРБ, а още 70 вече са заявили желание да станат членове на структурите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 12126 |22.11.2013 Над 100 училищни директори - ДС агенти . 51| 10953 |21.11.2013 Сидеров издаде държавна тайна: Изграждат се спящи клетки в България . 2| 7132 |21.11.2013 "Евромайки" подаряват Коледа на деца с увреждания . 7| 7856 |20.11.2013 Великобритания разследва наши студенти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads