Реклама / Ads
1| 3435 |07.10.2019 НОВИНИ

Илиян Йончев: Протегната ръка към хората, за да стане Плевен по-добър град за живеене

.
Илиян Йончев
”В Плевен се наблюдава един феномен - инвеститорите идват в града, срещат се с общинската администрация и си тръгват. От години виждаме, че автобуси с работници пътуват от Плевен за Ловеч, Червен Бряг, Левски, Дойренци”.
 

Това каза кандидатът за кмет на община Плевен, издигнат от "БСП за България", Илиян Йончев. Той добави, че  местната администрация не може да накара бизнеса да се почувства сигурен за инвестициите си и това ще се промени с неговата политика на "протегнатата ръка". "Нужно е да използваме потенциала за развитие на Плевен и да се обединим, за да решем проблемите на общината. Той добави, че това трябва да се направи, защото  Плевен не се развива с темповете, с които се развиват градовете около него. "Като кмет ще продължа политиката на "протегнатата ръка" в  името на това- Плевен да стане по-добър град за живеене. Затова и мотото на кампанията ни е "Плевен е нашият дом - да го подредим", защото в дома си човек се чувства сигурно и уютно", категоричен бе Йончев.

 

 Илиян Йончев каза още, че в момента в Плевен има воден режим, а в социалните мрежи е изтекло писмо от шефа на ВиК до кмета на общината, с което той му забранява използването на питейна вода за водната каскада. "Това е сериозен проблем и през следващите четири години трябва да намерим алтернатива за снабдяването на водната каскада с промишлена вода. Трябва да се направят сондажи, които да осигурят необходимия дебит, за да може и каскадата да работи, и хората в града да имат вода", каза още кандидатът за кмет, издигнат от  левицата.

 

Във връзка с проблемите с битовата престъпност в общината, Илиян Йончев обясни, че за да се чувстват хората сигурни, общината трябва да изгради система за наблюдение във всички населени места. "В с. Тодорово, например това даде резултат. Трябва да бъдем по-активни по отношение на сигурността и в града", коментира още кандидатът за кмет с №56 в бюлетината.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3509 |07.10.2019 Нинова в Тервел: Част от събраните данъци да остават в общините . 0| 3574 |06.10.2019 Явор Божанков: Единствено обещавам, че ще работя с чисто сърце . 1| 3702 |06.10.2019 ЦИК бяга от среща със Сидеров за наложената му цензура от БНТ . 0| 3630 |06.10.2019 Калоян Паргов: БСП няма да търси решение на проблемите в София през вдигане на данъци и такси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads