Реклама / Ads
0| 4957 |24.09.2015 МИСТЕРИИ

Дякон Левски и Дидо от D2 потънаха в мистериозна къща на пъпа на София

.
Рок идолът и вокалист на групата D2 Дидо и актьорът, изиграл ролята на Апостола в скандалния филм „Дякон Левски“ Веселин Плачков се изпариха от София за час, за да цамбурнат във фантастичната реалност на една от стаите в най-новата real-life escape room игра Questomania, видя Фрог.
 
Прекрачили прага на къщата на Questomania, спотаена на ул. "Пиротска", двамата бяха натоварени с не леката мисия да преминат през редица тайни помещения. А успешното им измъкване зависеше само и единствено от  умението им да действат в екип. Популярните мъжкари успяха да се справят с предизвикателството за по-малко от 60 минути и видимо доволни се завърнаха в реалността.

„Изживяването беше жестоко! През цялото време ми беше супер забавно.  Чувството е все едно влизаш в компютъра игра, но е много по-хубаво, защото влизаш в играта физически и напълно реално.  Аз съм човек, който много обича физическата дейност: обичам да скачам, да се катеря, и този тип забавление ми допадна много
– хем играеш, хем го правиш фактически – с тялото си. Натискаш бутони, влизаш в тайници, откриваш ключове... Страхотно е!“, сподели почти без дъх рок идолът.

„Странно  е,  попадаш в реалност, която е напълно различна от познатата ти. Трябва ти известно време да се климатизираш, но след това играта тотално те завладява и ти се вкарваш във филма – буквално! Страхотно е измислено, наистина, такова нещо не бях преживявал!“, възторжен бе и Плачков. Воден от актьорския си нюх, блондинът очаквано се прехласна и по декорите.

След като лудяха на воля в една от стаите на Questomania – „Портал“, сега Дидо и Веско се канят отново да атакуват къщата,  за да се пробват във втората – „Тайните на професор Линд“  и да се готвят  за откриването на най-новата, трета стая, наречена „Демон“. Тя ще бъде отворена тази есен без лимит за почитатели на хорър-жанра.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6529 |24.09.2015 Болен от СПИН скрил от лекарите в ИСУЛ, че е заразен . 1| 5426 |23.09.2015 Трафикът на бежанци у нас-табу, но и мегабизнес . 0| 5280 |21.09.2015 Спасиха двама работници, прекарали 9 дни затрупани под земята . 7| 5566 |20.09.2015 Китай изстреля ракета-носител “Чанчжън-6“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads