Реклама / Ads
16| 8973 |21.02.2019 МИСТЕРИИ

Фрогоко: Содом и Гомор* в наши училища, евроанкета съдържа графа за ”друг” пол

.
В българските училища учениците над 9-годишна възраст попълват анкета, в която трябва да отбележат и пола си. Вариантите са 4 - момче, момиче, друго и предпочитам да не казвам. Анкетата е част от платформата SELFIE на Европейската комисия, която се разпространява от Министерството на образованието.
 

Чрез SELFIE трябва да се планира бъдещата дигитализация на образованието ни. Някои ученици вече са попълвали анкетата, други още не са я попълнили, съобщава БНТ.

 

На въпрос към просветното министерство защо в анкетата за пол фигурира графа "друго", при положение, че това противоречи на нашето законодателство, оттам отговориха, че SELFIE се провежда в 28 страни-членки на Европейския съюз. Методологията е ангажимент на Европейската комисия, а МОН единствено е разпространило информацията по училищата.

 

Вижте целия коментар  по проблема на писатеря Недялко Славов, автора на романа "Камбаната":

 

"Това истина ли е? Каква е тая анкета в разрез с нашето законодателство? Как е допуснато от МОН. Къде е Конституционният съд с решението си за ИК, къде е БПЦ, къде са институциите за закрила на детето? Или е фейк новина?

 

Как е допусната изобщо? Къде са родителите на тези деца? Кой нормален родител ще позволи такава гавра с детето му? Трябва да обявят пълен бойкот, да забранят на децата си да попълват тази перверзия. Или мозъците им са полирани от чалга? Да отиват в училищата и да им окачват формулярите в тоалетната за голяма нужда. Това наистина е Содом и Гомор.

 

Говори се, че анкетата е проведена в 900 български училища. Това е огромен скандал! Къде сте, български родители, то е ясно, че няма кой друг да Ви защити децата. Защо спите. Защо не бойкотирате тая морална и нравствена престъпност!

 

Какво се случва, по дяволите? Ние да не сме в някаква клиника по евгенитика на фашисткия доктор Менгеле. Говори се, че анкетата е проведена в 900 български училища. Това е огромен скандал! Къде сте, български родители, то е ясно, че няма кой друг да Ви защити децата. Защо спите. Защо не бойкотирате тая морална и нравствена престъпност!"

 

* Градовете Содом и Гомор са се превърнали в синоними на неразкаян грях, а унищожението им – в пословична проява на Божия гняв

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6060 |12.01.2019 Фрогоко: Унищожават защитени дюни на къмпинг ”Смокиня” . 13| 17110 |11.09.2018 Фрогоко: Срам! Министерството на отбраната върти автоджамбазлък . 3| 12886 |12.06.2018 Фрогоко: Двете жилища на Георги Костов станаха по 60 кв. м, след като оглави ”Митниците” . 5| 9106 |04.04.2018 Фрогоко: Шефът на затвора в София за втори път изпуска затворници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads