Реклама / Ads
4| 21357 |19.01.2018 МИСТЕРИИ

Ясновидецът Б. Караджов за 2018: Правителството се цепи, Путин идва у нас

.
Божидар Караджов
Правителството ще се разцепи, рейтингът на Президента Румен Радев ще продължи да расте, президентът на Русия – Владимир Путин, ще дойде тази година в България. Това съобщи сензационно пред Нова телевизия ясновидецът Божидар Караджов.
 
През миналата година той бе определен от международна организация за един от десетте най-успешни ясновидци на планетата.

Ето какво каза оше Караджов:

„През втората част на годината правителството ще започне да се цепи. Проблемът за това ще е първо Веселин Марешки, а след това и вътрешните неразбирателства в коалиционния партньор Обединени патриоти. Със сигурност ще бъдат сменени двама министри и трети сам ще си тръгне. Предсрочните избори ще бъдат през 2019 г.

В международен аспект България ще запази високия си авторитет.

Президентът Румен Радев, който се радва на висок рейтинг, ще продължи да го увеличава. Ще наложи 3 вето над приети закони в Парламента.

Корнелия Нинова остава безспорен, силен лидер на БСП, въпреки действията, които в момента предприема с вот на недоверие, който няма да мине.

Мустафа Карадайъ – ще си икономисам коментарите за него заради начина му на говорене на български език. Няма да коментирам от незнание ли е.

Раждаемостта в страната ще се увеличи много, но ситуацията с демографската криза няма да се промени заради увеличаването на броя емигриращи българи.

Престъпността ще расте – и поръчковите убийства, и битовата престъпност.

Президентът на Русия Владимир Путин ще пристигне на официално посещение. Това ще стане с месец закъснение след коментирания до сега срок. Ще дойде, за да се коментира съдбата на Южен поток.

Санкт Петербург отново ще бъде атакуван от терористи.

Припомням, че до април т.г. и в България има опасност от терористичен акт.

Продължава опасността и от реален атентат над Доналд Тръмп.“
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6510 |22.07.2015 Босия пред Фрог: Правителството едва ли ще оцелее до края на годината . 0| 11422 |20.07.2015 Само във Фрог: Ясновидецът Б. Караджов предвиди кървавата баня в Турция . 19| 8875 |17.07.2013 Правителството Орешарски подвластно на Меркурий . 8| 11277 |16.02.2010 Звездните карти на Борисов, Ал. Петров и правителството - стабилни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads