Реклама / Ads

9| 10530 |12.01.2015 МИСТЕРИИ

Извънземни "превзеха" команден пункт на армията

.
Извънземни над Хамам баир
Oфицерът от резерва Петров заснема с фотоапарат извънземно над хълма Хамам баир над Сливен.. За минута и половина прави клип с движението на червената точка. Прави му впечатление, че това движение става точно над бивш команден пункт на Трета армия.
Петров много добре знае, че хълмът край Сливен някога е бил свързан с армията. Че там се намира бивш изнесен команден пункт на Трета армия. Това, което подполковникът не знае обаче, е, че под Хамам баир има километри подземия.

Петров не знае, че преди две години и половина в града плъзва слух, че извънземни копаят хълма. "Няма кой да е друг. Проверихме навсякъде, но нито една институция не потвърди тук да се извършват строителни дейности", заявяват традиционните утринни туристи, които всеки ден в ранни зори изкачват хълма. Правят го и през зимата, но след обяд.

В Сливен се говори, че интересът на извънземните е именно заради тези бомбоубежища, където се съхранява вода и храна в случай на нужда. За да разгадаят мистерията, постоянните туристи на хълма няколко пъти ходили там и през нощта. "Не успяхме да видим или чуем нещо, но на другия ден новите ровове бяха налице", разказаха участници в нощните акции.

"В последните две години някой разкопа Хамам баир, прилича на окопи, но бойни действия не се водят", казаха пък членове на Бялото братство, които също се събират на хълма всеки ден. По традиция дъновистите посрещат изгрева на слънцето с паневритмия именно на Хамам баир. И те обаче са втрещени от появилите се изкопи. Копае се вътре в гората, а не покрай пътя. Проверки показаха, че в тази част на Хамам баир никога не е имало кабели, които да могат да бъдат откраднати. И общината, и областната администрация в Сливен отричат да са поръчвали разкопаването му.

Мистериозен факт  е и това, че през последните години починали трима офицери от Трета армия, които преди време служили в района на Хамам баир, без да имат някакви сериозни заболявания.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 15| 6133 |22.11.2014 Руснаците се срещат с извънземни до 5 г. . 10| 17287 |11.10.2014 Учени направиха опит за контакт с извънземни край с. Скалица . 1| 10428 |14.09.2014 3000 чакат извънземни на летището до Щръклево . 4| 7106 |16.07.2014 НАСА обещава среща с извънземните до 20 години
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ