Реклама / Ads
14| 11640 |02.10.2020 МИСТЕРИИ

В кабинета на Иван Гешев грее целогодишно украса с мартеници /снимки/

.
Източник: Прокуратура на РБ
Главният прокурор Иван Гешев е връчил днес отличия „Служебна благодарност и грамота“ на 9 прокурори, един следовател и 5 магистрати от Софийска градска прокуратура и Военно-апелативна прокуратура, съобщават от държавното обвинение. По традиция информацията е илюстрирана с протоколни общи снимки от събитието, на които този пъти правят впечатление увесените на витрината зад гърбовете на наградените мартеници.
 

Да, определено са мартеници, а не подранила коледна украса или за Хелуин.


.
Снимка: Прокуратура на РБ

 

С отличия „Служебна благодарност и грамота“ и плакет са отличени заместник-главен прокурор Десислава Пиронева, административните ръководители на Върховна административна прокуратура, на Софийска градска прокуратура, на Софийска районна прокуратура и на Военно-апелативна прокуратура.

 

„Отличията бяха дадени за образцово изпълнение на служебните задължения и отдаденост на работата. Иван Гешев  е благодарил професионализъм и постигнатите високи резултати при изпълнение на служебните задължения на отличените.“, се казва още в официалната информация.

 

Припомняме, че днес е 2 октомври, а не 1 март.  Възможно е в държавното обвинение да цари пролетно настроение, въпреки че управляващите не спират да повтарят, че ни очаква много тежка зима. Вече над 85 дни протестите в страната и на българите в чужбина не стихват, а едно от основните искания е оставка на главния прокурор Иван Гешев.

 

От други снимки, запознаващи ни със събития от кабинета на главния прокурор се вижда, че мартениците си стоят там и през юни и през август. Украсата вероятно е целогодишна.

 

Ето още два примера:


.
На 1 юни 2020 г. Иван Гешев официално връчва актовете за встъпване в длъжност в Националната следствена служба на петима следователи.


.

На 6 август са връчени и актовете за встъпване в длъжност на новите административни ръководители на Апелативна прокуратура-Пловдив и на Военно-апелативна прокуратура.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 14180 |31.08.2020 Зам.главен прокурор излъгала! Гешев не бил в Брюксел, защото бил в отпуск . 13| 15389 |09.07.2020 Медии легитимират като истински фалшив министерски профил, само защото плюе Христо Иванов . 42| 8975 |28.06.2020 Гешев със закана след делото ”EVN”: Загубихме малка битка, ще спечелим войната . 34| 8912 |14.04.2020 Иван Гешев изумително: Възприемам себе си като инструмент в ръцете на Господ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads