Реклама / Ads
0| 11297 |05.01.2013 МИСТЕРИИ

Какво да очакваме в годината на Змията

.
Според китайския календар, годината на Черната водна змия ще дойде на 10 февруари 2013 г. и ще продължи до началото на 2014 г.
 

На хората през тази година ще се наложи внимателно да обмислят и претеглят всичко, преди да вземат каквото и да било решение, защото змията символизира мъдростта и обича хората, които разсъждават.

Най-успешна ще бъде годината за тези, които се занимават с умствена дейност - учени, анализатори, учители, политици.

Цветозар Мръвков е председател на Асоциация "Фън Шуй център" и управител на "Фън Шуй Академия". Автор е на книгата "Българският Фън Шуй"- първата книга за източната наука от български автор. Той гостува в "Уикенд с Миа Сантова" за да ориентира зрителите в това, какво можем да очакваме през идната година на Змията.

Мръвков посочи, че идните 12 месеца ще са особено подходящи за заздравяване на връзки и установяване на трайни такива. Годината има много благоприятна енергия за духовно израстване  В политически аспект на преден план ще излязат политици с визия за бъдещето - такива, които не са склонни да вземат бързи и кардинални решения. Особено внимателни през 2013 г. трябва да бъдат родените в годината на Тигъра и Прасето. Най-добре ще се чувстват хората, родени под знака на Маймуната. На късмет ще се радват и родените в годината на Вола.

Цветовете на годината са тъмносиньо, черно, сиво и бяло. Хубаво е да се подчертае присъствието на метал в средата около нас. Добре е да се носят повече бижута.

Всяка година енергиите се сменят, обясни принципа на фън шуй специалистът. По неговите думи Змията ще се настани през 2013 г. в центъра на дома ни. Той не бива да се "тревожи", което означава да се избягват тържествата в тази зона, както и ремонтите там. Центъра може да се хармонизира като се подчертаят горепосочените цветове или като се прибави воден елемент - фонтан, аквариум и пр.

Мръвков обясни също така за връзката между фън шуй и проблемите с теглото. По неговите думи наднорменото тегло се дължи на задържане на емоции, който задръстват тялото и стават причина за енергийни блокажи. Когато човек се изразява, той движи енергията и тя не се задържа.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9370 |03.02.2011 Годината на Заека-късметлийска, уютна, с наслади . 12| 15917 |13.02.2010 Китайският зодиак няма никакво значение за нас . 4| 12798 |11.01.2009 В годината на Бика процъфтяват активните, здравите и пестеливите . 19| 12025 |19.08.2008 Т. Живков, 1988 г. : Какво да направи България, за да стане член на ЕС?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads