Реклама / Ads
41| 11352 |03.04.2011 МИСТЕРИИ

Л. Ким: Не осквернявайте името на Ванга

.
Лекувам хората, занимавам се с народна медицина, практикувам и китайска народна медицина, известна от 5000 години. Както казваше леля Ванга, трябва да намериш причината за болестта, а след това да я премахнеш. Много съжалявам представителете на българската православна царква, защото Господ е дал дара на Ванга.
 

Ванга веднъж ме нарече лекарка и аз много се гордея с това, да аз съм лекарка, каза Людмила Ким, феноменална лечителка от Москва, приятелка на Ванга, лечителка номер едно в света, в предаването Насреща Люба Кулезич по ТВ7.

Лекувам хората, занимавам се с народна медицина, практикувам и китайска народна медицина, известна от 5000 години. Както казваше леля Ванга, трябва да намериш причината за болестта, а след това да я премахнеш. Официалните лекари са разделени при лечението, а човек е единна система, не трябва да се разделя на отделни органи, без да вижда цялата картина, каза Людмила Ким.

Откъде знаете каква е причината на едно или друго заболяване?

Всеки по свой начин определя причината, но обикновено става дума за дисбаланс на организма ни. Само една болест е от удоволствие – венерическата. Балансът има значение, тъй като неправилно хранене, неправилни мисли, стресови претоварвания водят до претоварване. Вие, в България, пиете много кафе, а то води до покачване на енергията, но източва калиевите и натриевите соли в бъбреците, а това води до образуване на камъни в бъбреците. Пийте билката Иван чай, тя ще помогне, препоръча лечителката, тя изкарва камъните от бъбреците и подобрява душевното равновесие, разасни Ким.

Душевното неравновесие сега е предизвикано от условията на живат, от тежката криза. Заплатата преди беше нещо като подарък във вид на заплата преди, някои не са се пренастроили, а това действа силно върху душевното равновесие, сподели лечителката.

Аз съм много далеч от Ванга, тя имаше дар свише да общува с духовете. Аз много рядко получавам такъв контакт, надявам се, че ще заслужа пред Бога да получа такъв дар, обясни Ким. Аз миждам аурата и виждам болните хора. В човека се извъшват биореакции, които излъчват енергия, това е аурата, каза Ким.

Ванга помогна на моя син, а не аз. Това е родово, кармично наказание, тогава трябва да се обърнеш кам друг човек, за да ти помогне. Ванга ни помогна с молитви, премахна проклятието, Господ я чу, обясни Ким.

Много съжалявам представителете на българската православна царква, защото Господ е дал дара на Ванга. Не трябва да оскверняват името на Ванга, много свещеници са били приятели и почитатели на пророчицата, целият български народ я почита като светица, а отделни свещеници, които не познават библията я хулят.

Идеята на П. Дънов е положителна, всички хора са братя, Дънов и Ванга са били приятели, сподели Ким.
Коя е билката, с която излекувахме патриарх Максим? Аз не съм го лекувала, той не е идвал при мене, може би става дума за някаква грешка, поясни лечителката.

Вера Кочовска е като Джуна, много шум за нищо. Тя не се е срещала с Ванга, а ме излъга, отговори на въпрос на водещата Ким.

Всеки човек, който има власт е диктатор, а се опитва да се представи за демократ, обобщи гостенката.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 12884 |08.02.2011 Дисиденти ядяли бой заради Ванга . 57| 27082 |31.08.2010 Според Ванга и Кларк: Ядрена война през ноември и евтин ток . 3| 7590 |08.06.2008 Библейското в името "Александър Томов" определи съдбата му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads