Реклама / Ads
5| 12735 |25.03.2014 МИСТЕРИИ

Леля Станка лекува с енергийна пирамида

.
Енергийна пирамида започва да лекува болни хора в Сливенско. "Първите пациенти ще дойдат през април", казва Станка Железчева от село Самуилово. Тя е изградила пирамидата заедно със своя съпруг Митко. "Сигурна съм, че хората ще бъдат доволни. Пирамидата лекува всякакви болести, включително и рак", категорична е 68-годишната бивша учителка по биология.
 

Всъщност пирамидата представлява подобие на палатка. Изработена е от плат, който не пропуска вода. Има обаче пропорции на истинска пирамида, пише "Стандарт".

"Аз се запалих по идеята, прочитайки книгата на Богомил Герасимов за тайната на пирамидите. Четири години събирахме пари, защото това си е малка инвестиция. Отидоха над 1000 лева, включая разходите за работници, транспорт и материали", обяснява пенсионерката.

На площ от 6 квадратни метра в двора на къщата е издигната пирамидата. Подът е от цимент. Вътре има маса и нарове. Всеки, който е болен, трябва да ляга, а пирамидата да се затваря след него с помощта на цип.
"Всъщност лечението става чрез енергия. Вътре човек трябва да е напълно спокоен и отпуснат. Чрез пирамидата там се фокусира три вида енергия - био, космическа и земна. На височината на наровете енергията е най-силна и лековита", обяснява Станка Железчева. Тя първа изпитала благотворното влияние на пирамидата. "Когато времето се стопли, започнах да влизам вътре, защото имам хронично главоболие от дългите години като учителка. Удивителното е, че главоболието ми мина", твърди тя.

Отначало съпругът й, който е ветеринар, не бил съгласен с идеята. "Доста време ми трябваше да го убедя, че трябва да направим пирамидата. Когато най-после се съгласи, започнахме да търсим материали, работници. Успяхме да я направим миналата есен, но вече беше студено и не сме я изпробвали. Сега вече съм сигурна, че действа, защото освен главоболието ми стоенето в пирамидата лекува и кръста, където също имам проблеми", обяснява Станка Железчева.

Тя предлага всеки да пийне от водата, която е налята в много бутилки, поставени върху масата в пирамидата. "Цяла зима тази вода не замръзна, а имаше дни с температури под нулата. Това е следствие от енергията, която се съсредоточава в пирамидата. Освен това, когато се пийне, водата има по-мек вкус", обяснява леля Станка. Тя чете много литература за народна медицина. Прави и лечебни масажи, които отпушват блокираните енергийни канали на човека. Категорична е, че енергията трябва да се движи свободно в човешкото тяло като кръвта. Ако енергията спре, идва болестта.

Бившата учителка признава, че ще взема пари за лечение в нейната пирамида. "Сега не знам колко, сумата трябва да е минимална и поносима, защото хората са в затруднения. Все пак обаче трябва по някакъв начин да си избием поне разходите", обяснява пенсионерката.

Направила е график и на сеансите за лечение на болен. Първият при всички случаи ще бъде само 15 минути. Вторият тя предвижда да е 30, а третият 40 минути. Броят на сеансите ще бъде различен за всяко отделно заболяване. За лежащо болни и хора, които трудно се придвижват, също има лек. Леля Станка е предвидила те да пият само от енергийната вода, която със сигурност е и лечебна. Близки на болните просто трябва да идват и да вземат бутилката с вода.

Станка Железчева има трима синове, с които много се гордее. Най-големият е завършил три висши образования и живее в София. Другите двама са близнаци, завършили са Института за висши кадри към железниците и работят в БДЖ. "Когато идват, те също ще пробват лечебните свойства на пирамидата ми. Важно е човек да се отпусне върху нара, който е направен на височината, където се събира най-много енергия", обяснява учителката. Като биолог тя е сигурна в успеха на своето начинание. "Когато хората почувстват лечебното въздействие на пирамидата, те сами ще започнат да идват", сигурна е Станка Железчева от село Самуилово.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 10384 |24.03.2014 И Аляска се връща в Русия?! . 7| 12491 |23.03.2014 Учителка лекува с енергийна пирамида . 1| 6280 |22.03.2014 Марс ни оставя без сили . 0| 6613 |21.03.2014 Нова информация за самоубийството на Кърт Кобейн

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads