Реклама / Ads
1| 7108 |30.08.2011 МИСТЕРИИ

Марс връхлита Барак Обама с изпитания и конфликти

.
Барак Обама
2012г. и 2013г. ще бъдат години на изпитания и конфликти за американския президент. През този месец рожден ден имаше и президентът на Съединените щати – Барак Обама. На 4 август 2011г той навърши точно 50 години. И тъй като той стои начело на най-силната държава в света, а и в звездната му карта има някои особености, които не са без значение за останалите хора, е добре да я погледнем по-подробно.
 

На първо място, президентът на САЩ, колкото  и да е странно е доста наивен човек. Този факт се дължи на един рожден аспект между Слънцето в знака на Лъв и планетата Нептун в мрачния Скорпион. Това влиние го обрича на недостатъчна адекватност към реалния свят. Барак Обама лесно се влияе от другите хора и най-вече ако те се представят за по-духовни, мили и състрадателни. Пътят към неговото благоразположение е обвързан с задвижване на вътрешната му  състрадателност и мечтателност

 

 По същата причина може да се каже, че президентът на САЩ вярва в приказки. Вероятно обожава научна фантастика, всичко космическо и извънземно, звездите. Това обаче понякога е опасно в свят като нашия.

През целия си живот той може да бъде в по-малка или по-голяма степен обект на манипулация, лъжи и откровени измами. Толкова мощна точна квадратура между ключови небесни тела в хороскопа е много опасна и говори, че към него често се отнасят с изключителна нелоялност и некоректност. За съжаление при такива разположения и интуицията му е изключително слаба и не го предпазва. Тя го кара по-скоро да бъде тревожен, раздвоен и объркан, понякога дори да излъже и да подведе без да иска; един деликатен човек, управляващ най-мощната държава в света.

 

На второ място, президентът е изключителен индивидуалист, трудно работещ в група. Този факт прави неуспешен всеки опит да му бъде наложено нещо отвън със сила. В този смисъл, ако към Съединените щати или техните интереси се тръгне грубо или твърде директно, той ще бъде безкромпромисен. Умът му е оригинален, нестандартен и дори склонен към крайни, революционни решения. Двете планети, отговарящи за мисълта – Меркурий и Уран се намирт в огнения и самостоятелен знак на Лъв. Същевременно тези позиции потвърждават още веднъж, че той е човек склонен да следва високи идеали.

 

На трето място, Барак Обама и перфекционист. Изключително добре разположените Сатурн в знака на Козирог и Марс в знака на Дева разкриват неверотен работохолизъм и способност за изпипване и на най-дребните детайли в работата. Няма подробност или елемент от ежедневието, които да не бъдат забелязани. Тези позиции на двете управленски планети недвусмислено показват управленски нюх и административни заложби. Те посочват и високото качество на хората, с които той работи. Всички в екипа се отличават с безкрайна работоспособност и перфекционизъм. Работата е на първо място.

Слабото място обаче на Обама е външната политика. Тежкият и крайно неприятен аспект с Нептун, който за съжаление доминира хороскопа е точно от позиция, обвързваща политиката на САЩ с арабския свят, Израел, както и касаеща всички тайни органзицаии и служби в света. Над тези неща Барак Обама няма абсолютно никакъв контрол. Измамата, която се вижда в хороскопа идва точно от полето на тези  тайни и подмолни сили 

 

Още повече, че държавният секретар Хилъри Клинтън е родена под знака на Скорпион и не е в най-удачната астрологическа връзка с президента. Доверие между тях е невъзможно. Барак Обама е и най-вероятният следващ президент на САЩ. В неговия хороскоп в момента има и тревожни, но и много добри аспекти. През 2011г. се забелязва едно доста добро разположение на Слънцето му с планетата на успеха – Юпитер. Това разкрива, че той все още има доста поддръжници и много приятели. Голяма част от тях са юристи или членове на Конгреса и сенатори, защото Юпитер управлява специфично това поле от живота.

 

Също така америаканският президент в момента се радва и на  голяма тайна подкрепа от различни световни лидери и организации.  В същото време планетата, управляваща имиджа и доверието Уран също е изключително добре разположена. При следващите избори тя ще застане в още по-добра конфигурация. Затова възможностите за успех след следващия му рожден ден ще се увеличат рязко. И тъй като Уран се намира в знака на Овен, това разкрива и една нова имиджова и медийна политика. Вероятно в следващата година Барак Обама ще преосмисли много неща и бидейки оригинален като мислене, ще предложи резки и дори неочаквани реформи. Главните обвинения към него в момента са именно за забавянето на реформите. Затова в следвищите години той ще ги наложи дори с крайни методи. Това безспорно ще увеличи имиджа му. Медийното му присъствие ще нарастне рязко, като ще бъде постоянно явление през втората половина на 2012г и цялата 2013г.

 

В края на краищата движението на Уран ще го изтласка отново на челната позиция на политическия живот в света. Именно положително предвижване на същата планета през 2008г. го направи президент на САШ. Тревожният аспект в хороскопа на президента е обвързан с планетата Марс. В момента той, движейки се градус за година се намира в една изключително сериозна ситуация към рожденното Слънце. В това положение Марс ще влияе още две години. Поради тази причина 2012г., а и 2013г. ще бъдат години на изпитания и конфликти за американския президент. Имиджът може да е висок, но той ще води война и в прекия  и преносния смисъл на тази дума.

 

Марс в момента се намира в собствения си знак на Скорпион /смъртта, Близкия изток, тайните организации, разузнаването, морската отбрана/ в непоследствена близост до Нептун, за който говорихме в началото на статията и съответно в много лош аспект към Слънцето.

 

Това е коварна ситуация. Тя разкрива, че Барак Обама ще бъде изключително тревожен, нервен, агресивен и прибързан в следващите години. Вероятно ще влезе в пряка конфронтация с определени организации и военни сили.  Част от тези хора ще му бъдат и подчинени, особено сред военните /Марс идва от знака на Дева/. Не без значение е и факта, че и живота му ще бъде подложен на изпитание. При лошите аспекти на Марс са възможни и директни посегателства върху живота на американския президент. В следващите две години този аспект е напълно актуален.

 

Конфронтацията в Близкия Изток чак до Индия ще се задълбочи. Америка ще бъде тайно наблюдател и участник в нарастващо военно напрежение. Не без значение е, че всичко това ще бъде свързано с нови реалности в икономическата сфера, тъй като Марс в конкретния случай управлява знака на Овен, стационарен в дома на финансите.

 

В този смисъл Америка е и ще бъде в една нарастваща икономическа агресия и сътресения. Този факт ще се задълбочи особено, когато и Сатурн през октомври 2012г. навлезе в знака на Скорпион, отговарящ в хороскопа на президента за външната политика.

 

В заключение може да се каже, че Барак Обама вероятно е новият стар президент на САЩ, но същевременно пред него се очертава една изключително тежка политическа, а и лична ситуация, доминирана от планетата на агресията и войната Марс.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 20404 |16.08.2011 Гешев: Комунистите обичат да се топят, а аз ги ловя . 40| 9964 |08.08.2011 Борисов ще се кандидатира за президент? . 31| 8264 |31.07.2011 Звездите хвърлят Трактора в битка с неблагоприятен край . 11| 9228 |20.07.2011 Живейте добре, за да не ви избълва Земята

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads