Реклама / Ads
5| 11425 |31.10.2017 МИСТЕРИИ

Мутри замеряха БОЕЦ с яйца и домати пред Софийски районен съд

.
Двама души са замеряли активисти от гражданско движение БОЕЦ пред сградата на Софийски районен съд. Това заяви пред Фрог Георги Георгиев от движението, според който това е поредна провокация срещу техни представители.
 

„От БОЕЦ обявихме, че днес ще бъдем пред сградата на Софийски районен съд в подкрепа на проф. Велислав Минеков, срещу който дело заведе Вежди Рашидов. Тогава двама яки мъжаги са започнали да замерят активистите ни с яйца и домати. Действието е умишлено и целта му е да се направи провокация. Това е доказателство, че сме на прав път. За съжаление никой не е реагирал на случилото се, нито съдебната охрана, нито полицията. Със сигурност пред сградата на съда има достатъчно камери“, заяви Георгиев пред Фрог.

 

„Бяхме там, защото считаме, че това дело е репресия срещу гражданското общество. Дело от позицията на силата, защото и в момента Рашидов е депутат от управляващото мнозинство и иска да смачка проф. Минеков. Това е удар срещу всеки, говорещ истината срещу мафиотската същност на управляващите“, заяви още Георгиев.

 

Припомняме, че Вежди Рашидов заведе две дела срещу проф. Минеков, като едното от тях е за уронване на престижа, тъй като го е нарекъл „Главен Мултак“ със съмнение в криминална дейност на „Мултигруп“, недоказана по презумпция.

 

От БОЕЦ припомнят, че самият Рашидов казва публично -"по-добре мултак отколкото калтак" приемайки наградата си за "Главен Мултак на Републиката".

 

„При насрочване на следващото заседание ще стартираме акция за събиране на свидетели, които да подкрепят Минеков в съдебната зала. Рашидов е Мултак“, допълни Георги Георгиев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 10478 |02.09.2017 Б. Бонев: Бизнесът вече се отчита на 80%, а не както в романтичния период на мутрите . 3| 4360 |31.08.2017 Главният секретар на МВР: Не е искан откуп за Адриан, мутрите не се връщат . 2| 6752 |30.07.2017 Проф. Михайлов: Мутрите стават законодатели на нова мода

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads