Реклама / Ads
28| 14807 |26.01.2013 МИСТЕРИИ

Напролет през 2013 - големи обрати!

.
Силва Дончева
В последните дни на март 2013г. ще се наблюдава необичайно и рядко срещано съвпадение на небесни тела в началото на знака на Овен.

Още от навлизането на Слънцето в този пролетен знак на 20 март ще се започне съвместното му въздействие заедно с двете планети, намиращи се също в този знак – Марс и Уран, като от 22 март ще се присъедини и Венера.

         
Интересното на този троен съвпад в първа декада на Овен е, че три от тези небесни тела са особено силни и дейни в Овен. Има натрупване на много символи за ново начало. Това са точните съвпади поотделно на Марс и Уран на 22 март и на Слънцето и Уран /Венера също е там/ на 29 март /между другото това е рождения ден на Ахмед Доган/. Самият знак на Овен също носи символиката на  нещо ново,  екстремно, обновяващо и неочаквано. Той е символ на нова мисъл, на ново внезапно действие, на обрат, на взрив. Това въздействие е върху цялата планета.

         
Подобен троен съвпад и то съвсем не толкова точен между Марс и Уран в знака на Овен, заедно със Слънцето, е имало в далечната 1934г. на 19-20 април в самия край на знака /въпреки че това се усилва от фона на съзвездие Овен/. Интересен е фактът, че този съвпад е с рожденото Слънце на Хитлер, роден на 20 април. На 20 април 1934г. също така Химлер става шеф на Гестапо. Това е и годината, в която Вермахта се заклева в вярност на Хитлер след смъртта президента Хинденбург и Хитлер получава пълната власт в Германия.

         
Така в последните десет дни на март и началото на месец април 2013г. светът ще се окаже пред нещо съвсем ново и в тежък сблъсък със старото и закостенялото. Не трябва да забравяме, че на 27 март Марс и Плутон ще са също аспект, който ще подсили постоянно действащото напрежение между Уран и Плутон.   

         
Новото начало означава сътресение, изненада, обрат. Тя ще случи, както в мисленето на хората, така и на съвсем реален физически план.    

         
При толкова много взаимодействия между 20 март и 2 април очакваните събития ще са много и на различни пластове.

         
На първо място, ще има нови съюзи и разрушаване или преструктуриране на стари. На някои места това ще е с военни действия или с по-твърд тон.

         
На второ място, това ще време на огромна синдикална дейност, на масови протести и създаване на множество нови организации. Ще бъде пълно с абсолютно неочаквани  и непредвидими ситуации.

         
Ще се преструктурират и военни съюзи, ще има нови правила и нови действия. Военното напрежение в света ще се засили. Ще има нови военни споразумения, както и нови военни действия и ново огнище на конфликт.

         
Дипломацията, особено явната, няма да е силна, защото Венера е слаба в Овен. Тя обаче се подхранва от съзвездието на Риби, което е зад знака на Овен и това ще и позволи да действа с изключителна потайност. Така равновесието ще търси трудно и бавно зад кулисите.

         
При такива аспекти е силно завишена опасността от атентати, катастрофи, взривове, проблеми с авиацията, боеприпасите, срив на комуникационни системи, опасност от радиоактивно замърсяване, внезапни шокиращи мнения и новини, непредвидимо поведение на групи и отделни хора.

         
Медиите ще бъдат ангажирани много активно в случващото се и ще бъдат на преден план. Могат да бъдат и причина за голям конфликт.

         
При такива аспекти се активират и събития, които имат връзка с космически програми, както  и със събития извън Земята. Възможни са необичайни космически явления. Ще бъдат направени важни научни открития, някои от които ще определят развитието на енергетиката и комуникациите в следващите десетилетия. 

         
Това ще е момент, в който много хора ще имат възможност да променят начина си на мислене и да се адаптират към новата епоха.

         
Разбира се, за всеки човек или държава това въздействие  е индивидуално и зависи от конкретните разположения на тези конфигурации към собствените му светила и планети.

         
В България това ще бъде време на нови политически структури, на нови сдружения, коалиции, явни или задкулисни споразумения. Ще има размествания в държавните постове, като това ще касае най-вече силовите министерства и структурите, свързани с енергетиката.  

         
Ще има засилена синдикална дейност, както и множество конфликти и протести. България ще подпише нови договори в областта на енергетиката, военните си структури и синдикални дейности. В ЕС ще има нова ситуация и нови споразумения, в която България ще вземе активно участие.

         
При такъв тревожен аспект е завишена опасността от политически убийства, атентати, провокации и спонтанни революции. Системите за сигурност, както и всякакъв вид технически съоръжения могат да аварират. Като цяло техническите неизправности ща са повече от обичайното.

         
Всеки човек трябва да прецени спрямо собствената си звездна карта, къде се намира тази конфигурация от планети в Овен и да се съобрази с евентуални, както положителни, така и отрицателни ефекти.

       
Един от известните български политици, който има рожден ден точно в тези дни е Ахмед Доган – 29 март. Той ще бъде много активен, ще влезе в нови споразумения, в постави ново начало в живота си, ще има нови съдружия и коалиции, ще е в сферата на медийното внимание. Опасността от всякакви неочаквани, опасни и екстремни събития около него, както и във връзка със здравето му, също са налице.

         
Други политици, които мога да изпитат негативното въздействие на конфигурацията в Овен са Иван Костов и Лютви Местан, и двамата родени в началото на знака на Козирог. Те могат за вземат прибързани и опасни решения относно коалиционни партньори, да подпишат договори  и споразумения, които не са в полза на партиите и личното им развитие. По-добре ще бъде да запазят статуквото и да бъдат консервативни. И в средите на десните и на ДПС ще има нови приятелства и партньорства. Имиджът и на Костов и на Местан ще е под въпрос и по-скоро ще падне.

         
Изненади могат да дойдат и от ляво, тъй като Уран е свързан с социалистическата идея. Изненадите ще бъдат в посока на огромна медийна активност, на изненадващи ходове, войнственост и възможности за нова енергия в БСП. Ако обаче Сергей Станишев се поддаде на консервативното, ретроградно влияние на Сатурн /консервативните сили в БСП/ ще загуби този нов и енергичен импулс.

         
Меглена Кунева, родена в началото на Рак също ще бъде подложена на натиск. Ще бъде наранен имиджът и, ще се провалят опити за споразумения и коалиции, неприятни финансови ситуации ще излязат на преден план. По-удачно ще е в този период да се заложи на консервативно и традиционно поведение. Миглена Кунав ще има шанс и възможност за осъществяване на политическите си намеренията

непосредствено в седмиците преди парламентарните избори.

         
За правителството на ГЕРБ, сформирано на 27 юли 2009г.под знака на Лъв, конфигурацията в Овен не само няма да навреди, но дори ще помогне, въпреки огромното напрежение. Правителството ще участва, както и ще подпомогне удачни споразумения и коалиции, ще съумее да извлече дивиденти от всяка медийна ситуация. Новата обстановка, както и екстремните ситуации ще се окажат ползотворни по един или друг начин. Това се отнася и за самата партия ГЕРБ, учредена под знака на Стрелец на 3 декември 2006г. Така се оформя един тригон в огнените знаци на звездните карти на управляващите, който ще доведе до доста неочаквани ползи и споразумения дори за самите тях.

        
И не на последно място тази голяма активност в знака на Овен през март-април 2013г. ще доведе и до нова ситуация в Русия и разкриването на нови и също неочаквани тенденции в развитието и. Новите формации и съюзи няма да бъдат в полза на сегашното управление и на консервативните сили там. Истинските размери на това, ще се зароди ще бъде ясно забелязано през следващите 2 години; както в политическо, така и в научно отношение..


Силва Дончева, https://silvaantonydon.blog.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 10962 |18.01.2013 Уфолози: Извънземните ще ни атакуват през март! . 1| 8015 |07.01.2013 Чакат ни колосални слънчеви изригвания през 2013 година . 40| 9761 |08.08.2011 Борисов ще се кандидатира за президент? . 64| 7846 |06.07.2011 Звездите отблъскват царя от президентския пост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads